Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Νέα κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την επιχείρηση στα Εξάρχεια

ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ lockdown

Το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απάντησε στον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ραγκούση που είχε σχολιάσει τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Με σκωπτικό ύφος σχολίασε τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου και την παρουσίαση φωτογραφιών για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν οι υπό κατάληψη χώροι στα Εξάρχεια, ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης.

Συγκεκριμένα έκανε λόγο για «αυτογελοιοποίηση» και υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών. «Με βάση τις φωτογραφίες που μοίρασε ο κ. Πέτσας, η χθεσινή χολυγουντιανού τύπου επιχείρηση στα Εξάρχεια με κασκαντέρ την Ελληνική Αστυνομία-που κατέληξε να έχει ως στόχο, αντί για το οργανωμένο έγκλημα, γυναίκες και μικρά παιδιά-δεν ήταν κάτι άλλο από απόδειξη της αυξημένης φροντίδας της δεξιάς κυβέρνησης Μητσοτάκη για τις συνθήκες διαμονής προσφύγων και μεταναστών» σημειώνει ο κ. Ραγκούσης και προσθέτει: «Κοίτα να δεις που κανείς άλλος εκτός από την κυβέρνηση των “άριστων” δεν το είχε καταλάβει. Και τώρα σοβαρολογώντας: δεν βάζουν επιτέλους ένα τέλος στην αυτογελοιοποίησή τους καθώς και στην υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών;».

ΝΔ: Δεν περιμέναμε κάτι άλλο από την κυβέρνηση που δημιούργησε τη Μόρια

Σε ανάλογο ύφος ήταν και η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας.

«Ύστερα από τη σημερινή προβολή από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο φωτογραφιών των υπό κατάληψη χώρων αλλά και των χώρων που μεταφέρθηκαν όσοι απομακρύνθηκαν από τα Εξάρχεια, αποδεικνύεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κόπτονται για μάνες και παιδιά, υποκρίνονται.

Δεν περιμένουμε όμως κάτι άλλο από την κυβέρνηση που δημιούργησε τη Μόρια, τα γκέτο σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και που διαχειρίστηκε με απόλυτη αδιαφάνεια τα κονδύλια για τη διαχείριση του μεταναστευτικού-προσφυγικού. Θα πρέπει όμως να συνηθίσουν την ιδέα ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι εδώ για να διασφαλίσει τις ζωές, τις περιουσίες και την ασφάλεια όλων.»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις