Πολιτική

Νέα κυβέρνηση: Εμπλοκή με τους ΑΝ.ΕΛ. – Πόρτα Τσίπρα στον Νικολόπουλο

O σχηματισμός της νέας κυβέρνησης έχει προκαλέσει σοβαρές εμπλοκές στην Κουμουνδούρου, αλλά και μία σοβαρή εμπλοκή με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Στα τηλέφωνα για τον σχηματισμό της κυβέρνησης, ο κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος ζήτησε με επιμονή από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα να βάλει στο νέο κυβερνητικό επιτελείο τον βουλευτή, Νίκο Νικολόπουλο.

Αυτό το αίτημα από τον Πάνο Καμμένο δεν έγινε δεκτό από τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ξέκοψε κάθε τέτοιο σενάριο.

Ωστόσο, προκειμένου να υπάρξει ισορροπία η Κουμουνδούρου φέρεται να έχει δεχτεί να προτείνει τον κ. Νικολόπουλο για 3ο αντιπρόεδρο της Βουλής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζει τη στάση του απέναντι στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Οι δύο τάσεις
Κάποια στελέχη θεωρούν ότι θα πρέπει να καταγγείλουν την διαδικασία και να αποχωρήσουν και αλλά επιμένουν ότι θα πρέπει να παραμείνουν προκειμένου να μην κάνουν πιο εύκολη την διαδικασία για την κυβέρνηση
Σωκράτης Φάμελλος
«Σφάχθηκαν» Χατζηδάκης – Ανδρουλάκης στη Βουλή: «Βοσκάγατε τα πρόβατα κάπου παραπέρα;» -«Με την ακροδεξιά ρητορεία σας διχάζετε»
Ο Κωστής Χατζηδάκης απέρριψε τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για συγκάλυψη και αναγνώρισε «τίμια και ειλικρινά» ότι στο θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ «δεν τα καταφέραμε»
Νίκος Ανδρουλάκης και Κωστής Χατζηδάκης 7
Σωκράτης Φάμελλος: «Αναξιόπιστος και απονομιμοποιημένος ο πρωθυπουργός» – Οι νέες αρμοδιότητες των μελών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
«Είμαστε το μοναδικό κόμμα που αγωνίζεται ουσιαστικά για την ανατροπή της κυβέρνησης, σε αντίθεση τόσο με το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, όσο και με άλλα δήθεν αντισυστημικά κόμματα»
Ο Σωκράτης Φάμελλος στη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ 1
Σωκράτης Φάμελλος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Καμία εξεταστική και κανένας συμψηφισμός δεν θα σας ξεπλύνει – Μόνη λύση η σύσταση προανακριτικής
«Έχουμε ήδη απαιτήσει την παραίτηση της απονομιμοποιημένης κυβέρνησης και προκήρυξη εκλογών. Και είμαστε παρόντες για την προοδευτική κυβέρνηση που έχει ανάγκη η κοινωνία για να ανασάνει»
Ο Σωκράτης Φάμελλος
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τσακώθηκε με τον αντιπρόεδρο της Βουλής επειδή της έκανε παρατήρηση για τον χρόνο: «Είστε οι χειρότεροι φασίστες»
Κόκκινο χτύπησε η ένταση στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης (16.7.25) κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας,...
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 15