Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέα πυρά Κωνσταντοπούλου κατά Τσίπρα: Μοιραίος, άβουλος και… χαζοχαρούμενος!

Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)
Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)

Δεν χάνει ευκαιρία να επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Δεν το έκανε ούτε το βράδυ της Τρίτης (15.03.2016) σε εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας στο δημαρχείο Καισαριανής για το προσφυγικό, όταν πέρασε τον πρωθυπουργό γενεές δεκατέσσερις!

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «μοιραίο» και «άβουλο», ενώ αναφερόμενη στο πρόσφατο ταξίδι του στη Σμύρνη τόνισε πως «χαζοχαρούμενα μοίραζε τριαντάφυλλα με τον πρωθυπουργό μιας χώρας που παραβιάζει συνεχώς τα ανθρώπινα δικαιώματα προσβάλλοντας τους αγώνες που έχουν δοθεί για αυτά».

Από τα βέλη της Ζωής Κωνσταντοπούλου δε γλίτωσαν κι άλλα μέλη της κυβέρνησης, όπως ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Χαρακτήρισε επικίνδυνες και προκλητικές τις δηλώσεις του πρώτου πως η εικόνα της Ειδομένης τιμά την Ελλάδα αλλά και εκείνες του δεύτερου πως η ιστορία φέρει την ευθύνη για το προσφυγικό.

Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση για την κατάσταση στην Ειδομένη, λέγοντας πως φέρει την ευθύνη για την εικόνα εκεί και πως δεν διαπραγματεύεται αλλά παζαρεύει ζωές για να εξασφαλίσει κέρδη στο θέμα της αξιολόγησης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε