Πολιτική

Νέο και… άκρως γκουρμέ μενού στο Προεδρικό Μέγαρο

Η επίσκεψη του προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, έφερε... αλλαγές στο μενού στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με το ένθετο περιοδικό “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, τόσο στην επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα όσο και σε άλλες συναντήσεις υψηλού επιπέδου, το γεύμα ή το δείπνο, περιελάμβανε σφυρίδα για κυρίως πιάτο, ενώ στο πρώτο υπήρχαν πολύ συχνά γαρίδες.

Αυτή τη φορά, το μενού άλλαξε, καθώς το κυρίως πιάτο ήταν φιλέτο μοσχαρίσιο με μανιτάρια, σάλτσα τρούφας και διάφορα λαχανικά, το πρώτο πιάτο ήταν φιλέτο γλώσσας με σπανάκι και για γλυκό υπήρχε “ile flottante”, ένα λευκό, πανάλαφρο γλύκισμα, γαρνιρισμένο με καραμέλα. 

Όπως αναφέρει το “Secret”, οι προσκεκλημένοι ενθουσιάστηκαν από το μενού, καθώς τα πιάτα που δεν επέστρεψαν άδεια ήταν ελάχιστα…!

Πηγή: Secret – Παραπολιτικά

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στην Στοκχόλμη για αλλαγή χρόνου: Οι αναρτήσεις τους
Μια σειρά από μοναδικές φωτογραφίες μοιράστηκαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθώς και μια selfie, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στο χιονισμένο τοπίο της σουηδικής πρωτεύουσας
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης 23
Νίκος Ανδρουλάκης: «Για τη χώρα μας, το 2026, είναι η χρονιά που τελειώνουν οι αυταπάτες»
«Ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη ένα ριζικά διαφορετικό υπόδειγμα διακυβέρνησης, που στηρίζεται στο ήθος, την αξιοκρατία και τον έμπρακτο σεβασμό, για να ξαναχτίσουμε γέφυρες εμπιστοσύνης» λέει ο Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκος Ανδρουλάκης