Πολιτική

Νέο ξέσπασμα Πολάκη! “Πλάγιο” καρφί για τους Δικαστές!

Με αφορμή μια διακομιδή, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, επιτίθεται εκ νέου στη Δικαιοσύνη. Ξανά μέσω Facebook η τοποθέτησή του.

Οι αιχμηρές τοποθετήσεις (αν όχι επιθέσεις) κυβερνητικών στελεχών εναντίον της Δικαιοσύνης συνεχίζονται, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που επέφερε η απόφαση του ΣτΕ να κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο της Κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες.

Στο “μέτωπο” αυτό είχαμε σήμερα τοποθετήσεις και από τις δύο πλευρές. Από την πλευρά της κυβέρνησης, ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση με σημερινό του άρθρο, ενώ ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την κυβέρνηση εξέδωσε σήμερα και η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Παράλληλα, ο… επόμενος από το κυβερνητικό στρατόπεδο που “χτυπά” είναι ο Παύλος Πολάκης. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έκανε μια ανάρτηση για μια διακομιδή που πραγματοποιήθηκε από τη Νάξο στη Σύρο.

Αφενός επιτίθεται κατά πάντων, αφού δεν διευκρινίζει σε ποιους αναφέρεται όταν λέει “φωνάξτε πουλημένοι πως καταστρέφουμε και ιδιωτικοποιούμε”, ωστόσο η τελευταία του πρόταση συνεχίζει την κόντρα κυβέρνησης – δικαστών, αφού αναφέρει: “ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ”.

Δείτε την ανάρτησή του

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Pulse: Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πως επηρεάζει την πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 15 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας - Εννιακομματική η βουλή σε περίπτωση εκλογών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 37
Κόντρα κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Καλύπτετε κύκλωμα κομματαρχών» – «Διαβάζετε τα δημοσιεύματα όπως σας βολεύει»
Για κύκλωμα κομματαρχών της Νέας Δημοκρατίας, ελεγκτών και στελεχών του ΟΠΕΚΕΠΕ που είχε προστασία και κάλυψη στο ανώτατο επίπεδο της κυβέρνησης μιλά το ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Ανδρουλάκης 7
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν – Διαφύλαξη της θαλάσσιας ασφάλειας και της ελληνικής κοινότητας στην Τεχεράνη
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών τόνισε τη σημασία της πλήρους συμμόρφωσης με τη Συνθήκη Μη Διάδοσης των Πυρηνικών Όπλων
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν – Διαφύλαξη της θαλάσσιας ασφάλειας και της ελληνικής κοινότητας στην Τεχεράνη