Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Πολάκης: Η ΝΔ μου “χάκαρε” τον λογαριασμό! Άγριος καυγάς με Μαλέλη!

Πολάκης: Η ΝΔ μου “χάκαρε” τον λογαριασμό! Άγριος καυγάς με Μαλέλη!

Παύλος Πολάκης… εν εξάλλω! Με ανάρτησή του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατηγορεί… εμμέσως τη Νέα Δημοκρατία πως του “έριξε” μια ανάρτηση που είχε κάνει για τον διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σταμάτη Μαλέλη!

Έναν νέο κύκλο αντιπαράθεσης, διαδικτυακό όπως γίνεται τις περισσότερες φορές που πρωταγωνιστεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, έχει ανοίξει ο Παύλος Πολάκης.

Αφορμή μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με την οποία εξαπέλυε σφοδρή επίθεση εναντίον του διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σταμάτη Μαλέλη, τον οποίο χαρακτήριζε “δημοσιογράφο της πεντάρας και πληρωμένο μικρόφωνο των καναλαρχών“.

Η ανάρτηση επικεντρώνεται στον χώρο της Υγείας με το ύφος της να είναι ιδιαίτερα επιθετικό.

Δείτε την

Ο Σταμάτης Μαλέλης από την πλευρά του αντεπιτέθηκε, διατηρώντας τους τόνους… τόσο ψηλά όσο τους έθεσε αρχικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Κάνει λόγο για “φασισμό” αλλά και… “κακοποίηση της Αριστεράς“!

Δείτε τις αναρτήσεις του

 

Με “χάκαραν”!

Η κόντρα όμως δεν σταματά εδώ! Ο Παύλος Πολάκης επανήλθε και με νέα ανάρτησή του φαίνεται να κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία πως “έριξε” την πρώτη του ανάρτηση, αφού χαρακτηριστικά καταγγέλει τα “trol του Μοσχάτου” (σ.σ. τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται στην Πειραιώς).

Συγκεκριμένα αναφέρει: “ta trol του Μσχατου ερριξαν την αναρτηση που εκανα για το δημοσιογραφο της πενταρας το μαλελη και τα εμετικα που ειπε το πρωι .δεν πειραζει θα την ξαναγραψω“.

Ο Σταμάτης Μαλέλης από την πλευρά του, για δεύτερη δορά “σηκώνει το γάντι” με νέα, ακόμη δριμύτερη απάντηση σχετικά με το “βρωμερό στόμα του ακροδεξιού Πολάκη“!

Ο Παύλος Πολάκης, πάντως, το’ πε και το’ κανε, αφού λίγο αργότερα δημοσίευσε εκ νέου “την ανάρτηση για το Μαλέλη που έριξαν τα τρολ“, όπως συγκεκριμένα αναφέρει.

Δείτε την

Μένει να δούμε όχι το αν θα υπάρξει συνέχεια, αφού κάτι τέτοιο φαντάζει ως βέβαιο, αλλά το… πότε θα λήξει αυτή η κόντρα… 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε