Πολιτική

Νέο παραλήρημα Μπαχτσελί κατά Τσίπρα: Πήρε το αποτέλεσμα που του άξιζε

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος της Τουρκίας και κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την προηγούμενη φορά που ο Μπαχτσελί είχε επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα ήταν στις 26 Ιουνίου, όταν με αφορμή τις δηλώσεις του τότε πρωθυπουργού για την προκλητικότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο, τον είχε αποκαλέσει «κουτσή πάπια».

Το ίδιο έκανε και σήμερα (09.07.2019) όταν μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματός του, όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης, επανέλαβε τον υποτιμητικό χαρακτηρισμό και είπε: «Η κουτσή πάπια ο Τσίπρας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα απειλούσε τη χώρα μας, στις εκλογές πήρε το αποτέλεσμα που του άξιζε και πήρε τα πράγματα του κι έφυγε»!

Με πληροφορίες από eleftherostypos.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άνω κάτω το ΠΑΣΟΚ: Η κόντρα Δούκα και Διαμαντοπούλου φέρνει στα όριά τους τα πράσινα στελέχη
Και ενώ η αρχική αντίδραση του ΠΑΣΟΚ έγινε αντιληπτή ως προσπάθεια ίσων αποστάσεων από τους δύο, στο παρασκήνιο, οι παροικούντες παραδέχονταν ότι δεν αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο οι δύο
Δούκας και Διαμαντοπούλου 5
Το μεγάλο «στοίχημα» Μητσοτάκη με το βλέμμα στις εκλογές: Η «μάχη» των κονδυλίων στη Σύνοδο Κορυφής και τα μέτρα στη ΔΕΘ
Η οικονομία παραμένει το ισχυρό πολιτικό «χαρτί» της κυβέρνησης και μαζί με το αφήγημα – δέσμευση «το είπαμε, τα κάνουμε και θα κάνουμε ακόμη περισσότερα»
Κυριάκος Μητσοτάκης 16