Πολιτική

Νέo tweet του Μπέτελ για το π@υστ@ριό του Νικολόπουλου

Συνεχίζεται η κόντρα στο Twitter μεταξύ του Νίκου Νικολόπουλου και του Ξαβιέ Μπέτελ, με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου να απαντάει εκ νέου στους χλευασμούς του βουλευτή Αχαΐας για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Ο Μπέτελ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, σχολίασε: «Οι σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και του Λουξεμβούργου και η σχέση μου με τον φίλο μου τον Αντώνη Σαμαρά είναι τέλειες, και δεν θα επηρεαστούν από τα σχόλια ενός απομονωμένου εξτρεμιστή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου σπούδασε Ναυτικό και Εκκλησιαστικό Δίκαιο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαμός από tweet του Νικολόπουλου – Είπε “Π@υστ@ριό” τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου – Τι του απάντησε

Η gay ατζέντα, η διαστροφή και το π@υστ@ριο – Ανακοίνωση του Νικολόπουλου μετά τα tweets

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για την Προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
«Έχοντας και την εμπειρία και τη γνώση αλλά και την ίδια διάθεση ενασχόλησης όπως και στην αρχή, διεκδικώ και πάλι τη στήριξη των δικηγόρων» ανέφερε ο ίδιος
Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος 1
Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ολοκληρωμένο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΘ θα κάνει τη χώρα μας πιο ανταγωνιστική οικονομικά, πιο ανθεκτική κοινωνικά, πιο ισχυρή γεωπολιτικά»
Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης συνήθως είναι ένα παζάρι δεσμεύσεων και παροχολογίας από την εκάστοτε κυβέρνηση»
Νίκος Ανδρουλάκης 6
Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Γιώργος Γεραπετρίτης μετά από δημοσιεύματα για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου
«Κυπριακό μέσο ενημέρωσης κυκλοφόρησε ψευδές και παραπειστικό δημοσίευμα που αφορά υποτιθέμενη εμπλοκή μέλους της οικογένειάς μου στο έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης»
Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης 3