Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Νίκη Κεραμέως στο Live News για «Θεματοφύλακες»: Αδιανόητο περιστατικό, καταδικάζουμε απερίφραστα

Νίκη Κεραμέως στο Live News για «Θεματοφύλακες»: Αδιανόητο περιστατικό, καταδικάζουμε απερίφραστα

Η αστυνομία προχώρησε σε 11 συλλήψεις της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» στην Πιερία για την «αρπαγή» του Γυμνασιάρχη στο Γυμνάσιο Αιγινίου. Στο πρωτοφανές συμβάν αναφέρθηκε στο Live News η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 2 γυναίκες και 9 άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται για ένα κακούργημα και δεκάδες πλημμελήματα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής από κοινού, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων από κοινού, της διατάραξης της λειτουργίας της Υπηρεσίας από κοινού, παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών από κοινού, απειλής, συκοφαντικής δυσφήμησης, απλής σωματικής βλάβης και για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Η Νίκη Κεραμέως στο Live News: «Σοκαρισμένος ο διευθυντής του σχολείου»

Στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε σχετικά η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, καταδικάζοντας απερίφραστα το απίστευτο, αυτό, περιστατικό.

«Είναι μια αδιανόητη ιστορία. Καταδικάζουμε απερίφραστα και κινητοποιηθήκαμε αμέσως», είπε η Νίκη Κεραμέως και πρόσθεσε: «Έχει επιληφθεί συνολικά η δικαιοσύνη. Αξιοποιούμε κάθε μέσο για να προστατεύσουμε συνολικά την εκπαιδευτική κοινότητα».

Click4more: Πιερία: Αυτοί είναι οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» που απήγαγαν τον Γυμνασιάρχη

Η υπουργός Παιδείας τόνισε ότι «σύσσωμη η πολιτεία καταδικάζει το γεγονός και στέκεται διπλά στους εκπαιδευτικούς», ενώ σημείωσε ότι μίλησε η ίδια με τον διευθυντή του σχολείου της Πιερίας:

«Ήταν σοκαρισμένος, μου είπε ότι ήταν θέμα υπερηφάνειας και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να υποκύψει», είπε.

Η κ. Κεραμέως έκανε λόγο για μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

«Είναι μια ασύλληπτη πράξη. Ελέγχεται ποινικά. Να μην έχουμε την εικόνα ότι αυτή είναι μια γενική στάση. Αυτά είναι μεμονωμένα περιστατικά. Σε κάθε φάση της πανδημίας έχουμε κάποιες αντιδράσεις, αλλά αυτές είναι μεμονωμένες και δεν έχουν να κάνουν με τη συνολική εικόνα», κατέληξε η υπουργός.

Παρακολουθήστε όλα όσα είπε η Νίκη Κεραμέως στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις