Πολιτική

Νικολόπουλος: Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών οι καταγγελίες του κατά Καμμένου

Ο Νίκος Νικολόπουλος κατήγγειλε απειλές και εκβιασμούς εναντίον του από τον Πάνο Καμμένο, του έκανε μήνυση και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας από την αστυνομία, οι καταγγελίες που έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.

Ο Νικολόπουλος, οι καταγγελίες και η Εισαγγελία

Ειδικότερα η αστυνομία απέστειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών την ένορκη κατάθεση που έδωσε νωρίτερα στη ΓΑΔΑ ο κ.Νικολόπουλος.

[read4more]

Στην κατάθεση του που επέχει θέση μήνυσης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Νικολόπουλος καταγγέλει τον κ. Καμμένο ότι τον πιέζει και τον εκβιάζει για να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ ώστε να μη χαθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Ο κ. Νικολόπουλος κατά πληροφορίες επικαλείται γραπτά μηνύματα που όπως λέει έλαβε σήμερα στο κινητό του τηλέφωνο από τον Πάνο Καμμένο και στα οποία, όπως φέρεται να κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, τον εκβιάζει επιχειρώντας να τον συνδέσει με ιστοσελίδες.

Γράφοντας του ότι “από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου, θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις” κι ότι ” θα τα πούμε το απόγευμα ” εννοώντας ότι θα τον διαπομπεύσει από το βήμα της Βουλής.

Ο κ. Ιωαννίδης θα μελετήσει τα καταγγελλόμενα και θα αποφασίσει ποιες θα είναι οι περαιτέρω ενέργειες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βουλή: Πέρασαν από την Επιτροπή Εξοπλιστικών τα αμυντικά προγράμματα για την «Ατζέντα 2030» – «Ναι» από τη ΝΔ, «παρών» και «όχι» από την αντιπολίτευση
Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης τοποθετήθηκαν με το «παρών» σε ότι αφορά το πρόγραμμα «Ασπίδα του Αχιλλέα» πλην του ΚΚΕ και της Πλεύσης Ελευθερίας που τα καταψήφισαν
Η επιτροπή Άμυνας της Βουλής
Είμαστε δεύτερη δύναμη στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ λέει η πλευρά του Χάρη Δούκα με περίπου 900 συνέδρους
Θέτουν το εξής δίλημμα για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ: «Θα επιλέξει το κόμμα να ηγηθεί ως κύρια δύναμη της Πολιτικής Αλλαγής με προοδευτικό πρόσημο ή θα αφήσει ανοιχτό ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία;»
Χάρης Δούκας
Έντονη αντιπαράθεση Παπασταύρου με την Σουηδή υπουργό Ενέργειας για τα τελεσίδικα της Στοκχόλμης στην ΕΕ
Η Σουηδή ΥΠΕΝ πρότεινε να μπλοκαριστούν όλα τα νέα έργα ηλεκτρικής διασύνδεσης με τη Σουηδία, δηλαδή να απομονωθεί ενεργειακά αν οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν συμφωνήσουν με τις σουηδικές θέσεις
Ο υπουργός Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου
Γεραπετρίτης: «Δεν είναι στην πρόθεση της Ελλάδας να εμπλακεί στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή»
«Θα θέσω υπόψιν των Ευρωπαίων συναδέλφων το ζήτημα της επίθεσης σε βάρος ελληνικού πλοίου στα διεθνή ύδατα στη Μαύρη Θάλασσα, θα πρέπει να υπάρξει απόλυτη καταδίκη και λογοδοσία» λέει ο Έλληνας ΥΠΕΞ
Γιώργος Γεραπετρίτης
Έκπληξη η συμμετοχή στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ για τους συνέδρους - Χριστοδουλάκης, Δούκας και Γερουλάνος δίνουν μάχη για τη δεύτερη θέση
Εν αναμονή των αποτελεσμάτων από την ΕΔΕΚΑΠ οι υποψήφιοι. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης θα καταγραφεί δεύτερος σε δύναμη στους συνέδρους, ενώ ενισχυμένος εμφανίζεται και ο Παύλος Γερουλάνος
Εκλογές για τους συνέδρους του ΠΑΣΟΚ