Πολιτική

Νικολόπουλος: Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών οι καταγγελίες του κατά Καμμένου

Ο Νίκος Νικολόπουλος κατήγγειλε απειλές και εκβιασμούς εναντίον του από τον Πάνο Καμμένο, του έκανε μήνυση και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας από την αστυνομία, οι καταγγελίες που έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.

Ο Νικολόπουλος, οι καταγγελίες και η Εισαγγελία

Ειδικότερα η αστυνομία απέστειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών την ένορκη κατάθεση που έδωσε νωρίτερα στη ΓΑΔΑ ο κ.Νικολόπουλος.

[read4more]

Στην κατάθεση του που επέχει θέση μήνυσης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Νικολόπουλος καταγγέλει τον κ. Καμμένο ότι τον πιέζει και τον εκβιάζει για να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ ώστε να μη χαθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Ο κ. Νικολόπουλος κατά πληροφορίες επικαλείται γραπτά μηνύματα που όπως λέει έλαβε σήμερα στο κινητό του τηλέφωνο από τον Πάνο Καμμένο και στα οποία, όπως φέρεται να κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, τον εκβιάζει επιχειρώντας να τον συνδέσει με ιστοσελίδες.

Γράφοντας του ότι “από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου, θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις” κι ότι ” θα τα πούμε το απόγευμα ” εννοώντας ότι θα τον διαπομπεύσει από το βήμα της Βουλής.

Ο κ. Ιωαννίδης θα μελετήσει τα καταγγελλόμενα και θα αποφασίσει ποιες θα είναι οι περαιτέρω ενέργειες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Έφη Αχτσιόγλου: Δεν είχα χρησιμότητα στη Βουλή – Η προσωπικότητα του Τσίπρα έχει βαρύνουσα σημασία
Η απόφαση ένταξης στην ΕΛΑΣ, ο καθοριστικός ρόλος του πρώην πρωθυπουργού και οι αιχμές για το ΠΑΣΟΚ - Τι είπε για τις δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών
Έφη Αχτσιόγλου
Η Θεώνη Κουφονικολάκου ζητά διαγραφή Κουλκουδίνα και αποπομπή Σχοινά για τις επιδοτήσεις στην αλιεία
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.Α.Σ. επικαλείται δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» και καταγγέλλει διοχέτευση κονδυλίων σε επιχειρήσεις χωρίς σχέση με το ψάρεμα
Θεώνη Κουφονικολάκου