Πολιτική

Νίκος Γεωργιάδης: “Πόλεμος” κυβέρνησης – ΝΔ για την καταδίκη

Νέο επεισόδιο στην κόντρα κυβέρνησης - ΝΔ με αφορμή την καταδίκη του πρώην "γαλάζιου" βουλευτή για ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών, έναντι αμοιβής, στη Μολδαβία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κυβέρνηση και ΝΔ “κονταροχτυπιούνται” με εκατέρωθεν ανακοινώσεις για την υπόθεση καταδίκης -πρωτόδικα- του Νίκου Γεωργιάδη, για την οποία και ο ίδιος έχει ήδη τοποθετηθεί και μετά το τελευταίο “χτύπημα” του Μαξίμου, η Νέα Δημοκρατία επανέρχεται.

Νωρίτερα η αξιωματική αντιπολίτευση είχε απαντήσεις στις κατηγορίες κάνοντας λόγο για πρωτοφανή κανιβαλισμό, ενώ στην τελευταία της ανακοίνωση κάνει λόγο για “αυστηρά προσωπική υπόθεση” του πρώην βουλευτή…

Αναλυτικά αναφέρει η ΝΔ

«Εδώ και δύο μέρες το Μέγαρο Μαξίμου με χυδαίο τρόπο επιχειρεί να εκμεταλλευθεί πολιτικά μια αυστηρά προσωπική υπόθεση. Δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από αυτούς που συστηματικά κυλούν στη λάσπη την πολιτική ζωή της χώρας.

Το επαναλαμβάνουμε λοιπόν: Ο κ. Νίκος Γεωργιάδης δεν είναι σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, δεν προσφέρει υπηρεσίες στη Νέα Δημοκρατία και η κομματική του ιδιότητα έχει ανασταλεί μέχρις ότου τελεσιδικήσει η υπόθεσή του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά νέο πλαίσιο για τις φυσικές καταστροφές με μόνιμο ταμείο και μηχανισμό αποκατάστασης
Στον σχεδιασμό προτείνεται να περιλαμβάνονται επίσης μέτρα στήριξης της οικονομικής δραστηριότητας στις πληγείσες περιοχές και έργα που μειώνουν τον κίνδυνο από μελλοντικά καταστροφικά φαινόμενα
O Αλέξης Τσίπρας 9
Πυρά Παππά κατά της κυβέρνησης: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές»
Στο στόχαστρο του μπαίνει η πολιτική των πρόωρων αποπληρωμών του δημόσιου χρέους και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εξοφλεί δάνεια χαμηλού επιτοκίου την ώρα που η χώρα δανείζεται ακριβότερα από τις αγορές
Ο Νίκος Παππάς 11