Πολιτική

Νίκος Παππάς: Εξώδικα και μηνύσεις σε ΜΜΕ για το Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εξώδικα ετοιμάζεται να στείλει ο πρώην υπουργός Επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, κατά όσων ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο ίδιος εμπλέκεται σε όσα κατέθεσε η γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα «ψευδομαρτύρησε εναντίον μου» στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες, αναφέρει ο Νίκος Παππάς στην ανάρτησή του και προσθέτει ότι ««ψευδομαρτύρησε εναντίον μου και εναντίον του κόμματος και της παράταξης που υπηρετώ, στο ειδικό δικαστήριο».

«Ήταν λάσπη στον ανεμιστήρα και θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς στην ανάρτησή του στα social media, όπου προανήγγειλε τις επόμενες κινήσεις του.

Η ανάρτηση του Νίκου Παππά:

«Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες, καλησπέρα.

Θέλω κατ’ αρχάς να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τα αμέτρητα μηνύματα και τις αναρτήσεις συμπαράστασης και υποστήριξης. Ποτέ σε αυτή τη διαδικασία δεν ένιωσα μόνος. Η υπομονή και η επιμονή σε έναν αγώνα δύσκολο, είναι τελικά μια συλλογική επιλογή.

Σας γράφω για να σας κάνω γνωστό το εξής: Όπως γνωρίζετε, κατατίθεται μήνυση κατά της κυρίας που ψευδομαρτύρησε εναντίον μου και εναντίον του κόμματος και της παράταξης που υπηρετώ, στο ειδικό δικαστήριο. Ήταν λάσπη στον ανεμιστήρα και θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Τη Δευτέρα όμως, εκτός αυτού, θα λάβουν εξώδικο και τα μέσα ενημέρωσης που δεν είδαν, δεν άκουσαν το τι είπαν η πρόεδρος του δικαστηρίου και ο κ. Λοβέρδος, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ και συνήγορος υπεράσπισης του κ. Καλογρίτσα. Μπορεί να μην έγινε αναφορά στο όνομά μου, όπως είπαν οι παραπάνω, αλλά κάποια ΜΜΕ κάνουν σαν να έγινε.
Φαίνεται ότι υπάρχει η λάσπη στον ανεμιστήρα, υπάρχουν και οι πρόθυμοι και έτοιμοι ανεμιστήρες της λάσπης. Εξυπακούεται ότι θα έχουν τον χρόνο να διορθώσουν. Για να προλάβω τους καλοθελητές, τα ποσά που θα ζητώ με τις αγωγές, που θα ακολουθήσουν αν δεν επανορθώσουν, δε θα είναι μεγάλα και εξοντωτικά. Θα είναι όμως σημαντικά για τις δομές υποστήριξης ατόμων με αναπηρία στις οποίες θα τα δώσω.

Και μήνυση και εξώδικα και αγωγές, λοιπόν.

Και οι λασποανεμιστήρες στη δικαιοσύνη.

Και πολιτική αντιπαράθεση.

Όμορφα και πολιτισμένα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σε θέσεις μάχης Ελλάδα και Ιταλία στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ μετά το «φρένο» του Eurogroup στην επέκταση της δημοσιονομικής ευελιξίας λόγω της ενεργειακής κρίσης
«Μάχη» στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να δώσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ώστε οι Βρυξέλλες να...
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Τζόρτζια Μελόνι
«Πόλεμος» ΕΛΑΣ – ΠΑΣΟΚ: Στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει η Παπαδοπούλου κατά του Κωνσταντόπουλου – «Ούτε βήμα πίσω»
Νέα ανάρτηση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΕΛΑΣ μετά την καταγγελία για εξύβριση και εκφοβισμό - Αιχμές προς τη Χαριλάου Τρικούπη και τον Νίκο Ανδρουλάκη
Άννα Παπαδοπούλου, ΕΛΑΣ 14
Μπακογιάννης κατά Δούκα για τη Γκράβα: «Εμφανίζεται στις κάμερες στα εύκολα και εξαφανίζεται στα δύσκολα»
Σκληρή ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης για την ασφάλεια των μαθητών, τις καθυστερήσεις στους ελέγχους και την αναστολή λειτουργίας του σχολικού συγκροτήματος
Χάρης Δούκας και Κώστας Μπακογιάννης
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο στόχαστρο της WSJ: Πίεζε δωρητή να της καταθέσει 100.000 δολάρια στον λογαριασμό της – Η στήριξη Ρούμπιο και τα ερωτήματα
Η Χριστίνα Κοραή, μιλώντας στο Live News, σχολίασε το νέο δημοσίευμα – Η απουσία προσωπικής απάντησης της πρέσβειρας και η αντίδραση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ το ΠΑΣΟΚ μετά την καταγγελία Παπαδοπούλου: «Με αποκάλεσε σκουπίδι» – Ζητά τη διαγραφή Κωνσταντόπουλου
Το στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη παραδέχεται τους υψηλούς τόνους της αντιπαράθεσης και υποστηρίζει ότι ζήτησε συγγνώμη - «Αναγνωρίζω το λάθος μου», «Εργαλειοποιεί το περιστατικό»
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και Άννα Παπαδοπούλου