Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Novartis: Έκτακτο πολιτικό συμβούλιο υπό τον Τσίπρα!

Novartis

“Σηκώνει” το θέμα της Novartis η κυβέρνηση μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις. Στο επίκεντρο του εκτάκτου πολιτικού συμβουλίου που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός για το πρωί της Τετάρτης, 07.02.2018, η υπόθεση.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συγκαλεί έκτακτο πολιτικό συμβούλιο το πρωί (σ.σ. στις 11:00) της Τετάρτης 07.02.2018, στη Βουλή. Θα είναι κοινή συνεδρίαση με το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά αυτό θα συμβεί ούτως ώστε να τεθούν στο τραπέζι οι κινήσεις που θα κάνει από εφεξής το κυβερνών κόμμα μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.

Στο επίκεντρο η Novartis

Τα μέλη του ανώτατου οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να καταθέσου προτάσεις για τη χάραξη της πολιτικής τακτικής το αμέσως επόμενο διάστημα. Κι όλα αυτά, ενώ η διαπραγμάτευση για το όνομα της ΠΓΔΜ βρίσκεται σε εξέλιξη.

Click4more: Αυτά λέει η δικογραφία – Απασφάλισε ο Βενιζέλος! “Καλαμπούρια, εξευτελίζουν την Δημοκρατία! Η υπόθεση αυτή μας γυρίζει πίσω στο 1989

Ένα ζήτημα για το οποίο επίσης υπάρχει σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, στον απόηχο μάλιστα του συλλαλητηρίου της Αθήνας για την Μακεδονία.

Το πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει επιπρόσθετα στον απόηχο του περιφερειακού συνεδρίου παραγωγικής ανασυγκρότησης. Στο οποίο το βράδυ της Τρίτης, 06.02.2018, θα κάνει τοποθέτηση ο Αλέξης Τσίπρας με αναφορές φυσικά και στην υπόθεση Novartis.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις