Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Novartis: “Μύδροι” Σαμαρά! “Καταθέτω μήνυση στον ετοιμόρροπο Τσίπρα”!

Σαμαράς Novartis

Οργισμένη και η… δεύτερη αντίδραση του πρώην πρωθυπουγού. Ο Αnτώνης Σαμαράς, μετά την χθεσινή του δήλωση, έκανε σήμερα μία νέα, στο περιστύλιο της Βουλής, αφού διάβασε τη δικογραφία για τη Novartis.

Το όνομα του Αντώνη Σαμαρά, ήταν αυτό του ενός εκ των δύο πρωθυπουργών (σ.σ. Παναγιώτης Πικραμμένος ο έτερος) που αναφέρονται στη δικογραφία για τη Novartis. Η είδηση είδε το “φως” της δημοσιότητας χθες, Δευτέρα 05.02.2018 και το ίδιο βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός προέβη σε δήλωση στο ΑΠΕ – ΜΠΕ. Μια δήλωση με την οποία ανέφερε πως “η συκοφαντία είναι το όπλο των δειλών“.

Click4more: Αυτά λέει η δικογραφία – Απασφάλισε ο Βενιζέλος! “Καλαμπούρια, εξευτελίζουν την Δημοκρατία! Η υπόθεση αυτή μας γυρίζει πίσω στο 1989”

Σήμερα, ωστόσο, ο Αντώνης Σαμαράς προέβη σε νέα δήλωση, έξω από το περιστύλιο της Βουλής.

Η δήλωση Σαμαρά για τη Novartis

Σαμαράς Novartis

Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε:

Η σκευωρία και οι σκευωροί αποκαλύφθηκαν με το πρώτο άνοιγμα του φακέλου. Πρόκειται για την πιο αδίστακτη και πιο γελοία σκευωρία που έχει γίνει ποτέ. Καταθέτω αύριο στον Άρειο Πάγο μήνυση κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα και κατά του πρώην αρχηγού της ΕΥΠ επί Νέας Δημοκρατίας που σήμερα είναι υπουργός Δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ, Παπαγγελόπουλου και των συνεργών τους εντός κι εκτός του Δικαστικού Σώματος. Καταλαβαίνω ότι τους ενοχλεί η παρουσία μου, τώρα θα καταλάβουν κι εκείνοι ότι θα τους πάω μέχρι τέλους”.

Δείτε το βίντεο

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις