Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Novartis: Ο Λοβέρδος κατέθεσε μηνύσεις εναντίον των προστατευόμενων μαρτύρων

Novartis Λοβέρδος

Με μηνύσεις “απαντά” ο Ανδρέας Λοβέρδος, εναντίον των τριών προστατευόμενων μαρτύρων για την υπόθεση Novartis. Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και “τραγελαφικό εγχείρημα σπίλωσης πολιτικών αντιπάλων”.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis. Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, κατέθεσε σήμερα, Δευτέρα 26.02.2018, μηνύσεις εναντίον των τριών προστατευόμενων μαρτύρων.

Υπενθυμίζεται εδώ πως ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ένας εκ των δέκα πολιτικών προσώπων που “εμπλέκονται” στην υπόθεση. Και τα δέκα πρόσωπα παραπέμπονται σε προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση, όπως αποφάσισε σχετικά η Ολομέλεια του ελληνικού Κοινοβουλίου, με την… περίφημη ψηφοφορία με τις δέκα κάλπες, την περασμένη Τετάρτη στην Βουλή.

Novartis: Τι αναφέρει ο Λοβέρδος για τις τρεις μηνύσεις

“Κατέθεσα σήμερα μηνύσεις κατά των τριών ψευδομαρτύρων που ανωνύμως διατύπωσαν σε βάρος μου άθλια και αδίστακτα ψέματα και κατά παντός υπευθύνου, που ως ηθικός αυτουργός οργάνωσε, κατασκεύασε και εφήρμοσε το σχέδιο να τεθώ εκτός πολιτικής”, αναφέρει αρχικά ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Και συνεχίζει: “Έχω δεσμευτεί ανέκκλητα ότι όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτό το αποκρουστικό κατασκεύασμα θα έρθουν αντιμέτωποι με τις έννομες συνέπειες των πράξεων τους.

Η πλεκτάνη καταρρέει.

Σε μια απολύτως κρίσιμη χρονική στιγμή για την κοινωνία και την οικονομία οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αφήνουν στο έλεος της τύχης όλα τα ζητήματα για να επιδοθούν στη εκτόξευση λάσπης.

Διότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι παρά μόνο ένα τραγελαφικό εγχείρημα σπίλωσης πολιτικών αντιπάλων και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από μία δράκα απελπισμένων ανθρώπων που βρίσκονται σε άτακτη αποδρομή.

Είναι ντροπή και κρίμα να κυβερνούν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες τέτοιοι πολιτικοί που μη αντέχοντας το βάρος της καθολικής αποτυχίας τους θυσιάζουν ακόμη και τους θεσμούς“.

Οι μηνύσεις που κατέθεσε ο Λοβέρδος

Δείτε εδώ ολόκληρη την μήνυση του Ανδρέα Λοβέρδου εναντίον του μάρτυρα με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης»

Δείτε εδώ ολόκληρη την μήνυση του Ανδρέα Λοβέρδου εναντίον της μάρτυρος με την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση»

Δείτε εδώ ολόκληρη την μήνυση του Ανδρέα Λοβέρδου εναντίον του μάρτυρα με την κωδική ονομασία «ΙωάννηςΑναστασίου»

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις