Πολιτική

Νταβός: Απαισιόδοξος ο Σέρβος πρωθυπουργός με τις ιδέες Τσίπρα για προσφυγικό!

Ο πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, συναντήθηκε με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο περιθώριο των εργασιών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, αναφέρεται σε ανακοινωθέν της σερβικής κυβέρνησης. Η προσφυγική κρίση ήταν το θέμα που κυριάρχησε στη συνάντηση των δύο πρωθυπουργών, ενώ έγινε λόγος και στην επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας στο Βελιγράδι, αναφέρει η σερβική κυβέρνηση.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, σε δήλωση του στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων «Τανγιούγκ», επισήμανε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, του εξέθεσε απόψεις που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση του προσφυγικού.

«Συζήτησα το θέμα με τον κ. Τσίπρα- αυτός έχει κάποιες δικές του ιδέες για την επίλυση της κρίσης και μόνο έτσι πιστεύει ότι θα αντιμετωπιστεί η κρίση. Αν θα τις αποδεχθεί η Τουρκία και κατά πόσο είναι υλοποιήσιμες, μένει να φανεί εγώ, πάντως, δεν είμαι πολύ αισιόδοξος». δήλωσε ο πρωθυπουργός της Σερβίας. Ανέφερε δε ότι ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί το Βελιγράδι και θα εξεταστεί από κοινού το θέμα, επανέλαβε ωστόσο την ανησυχία του για την εξέλιξη του προσφυγικού.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κατρίνης για Φαραντούρη και τον διορισμό της γυναίκας του: «Στη θέση του δεν θα το έκανα»
Ο ευρωβουλευτής υποστηρίζει ότι η σύζυγός του επιλέχθηκε για την απόσπασή της στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες βάσει των απαιτούμενων τυπικών και ουσιαστικών προσόντων της
Κατρίνης και Φαραντούρης
5