Πολιτική

Ο αδερφός του Στέφανου Κασσελάκη διέγραψε την ανάρτηση για τους «87» που «θέλουν διαπλοκή και μαύρο χρήμα»

Ο αδερφός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, Στέλιος Κασσελάκης, έσβησε τη νύχτα την ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) για τους «87» που «θέλουν διαπλοκή και μαύρο χρήμα».

Νωρίτερα, ο Στέλιος Κασσελάκης πήρε θέση στη μετωπική σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα στον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη και στους 87 βουλευτές και μέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που εξέδωσαν κείμενο εναντίον του αδερφού του.

Ο Στέλιος Κασσελάκης σχολίασε ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη όπου στήριζε ανοικτά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και επιτίθετο στους «87».

Ο Νίκος Μωραΐτης έγραψε πως «το «πραξικόπημα του Συνεδρίου» απέτυχε. Τώρα έχουμε το «πραξικόπημα των 87». Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι ο Κασσελάκης πάλευε μόνος του στις Ευρωεκλογές, με καμιά δεκαριά ανθρώπους. Οι άλλοι απλώς περίμεναν ένα κακό αποτέλεσμα για να βάλουν την υπογραφή τους».

Ο Στέλιος Κασσελάκης απάντησε σε αυτή την ανάρτηση, επιτέθηκε στους «87» και υπερασπίστηκε απόλυτα τις επιλογές του αδερφού του.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Στέφανος: Θέλω Διαφάνεια και κανένα συμφέρον στην επιβίωση του κόμματος, έτσι ώστε να υπηρετούμαι το συμφέρον της βάσης και όχι των λίγων

«87»: Θέλουμε συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα. Έτσι άλλωστε κάνουν όλα τα μεγάλα κόμματα άρα και το σωστό.

stelios kasselakis

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Ιουνίου, ο Στέλιος Κασσελάκης προχώρησε στη διαγραφή της ανάρτησής του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σε «αναμμένα κάρβουνα» η κυβέρνηση για τις «καραβιές» μεταναστών και τη δομή στην Κρήτη: Το διπλό πολιτικό κόστος και το «στοίχημα» Χαφτάρ
Η κλειστή δομή κράτησης παράνομων μεταναστών στην Κρήτη προγραμματίζεται να γίνει στο νομό Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο Καστέλι, σε ένα στρατόπεδο που είναι κλειστό
Mετανάστες στο Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς Χανιών 14
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Δεν πρόκειται να κάνουμε συνομιλητή του σήμερα τον πρεσβευτή του χθες»
«Αντί ο Αλέξης Τσίπρας να ψελλίζει δικαιολογίες ας απευθυνθεί στους πρώην "συντρόφους" του που πριν 10 χρόνια έπαιζαν τη χώρα στα ζάρια» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο ΠαύλοςΜαρινάκης 16