Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο πεζοδρόμιο του υπουργείου  Υγείας με νοσηλεύτριες που έχουν απολυθεί

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο πεζοδρόμιο του υπουργείου  Υγείας με νοσηλεύτριες που έχουν απολυθεί

Στο πεζοδρόμιο του υπουργείου Υγείας μαζί με νοσηλεύτριες που έχουν απολυθεί βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας εκεί την συνάντηση μαζί τους. 

Αντί να καλέσει τους διαδηλωτές στο γραφείο του, αφήνει το γραφείο του και κατεβαίνει ο ίδιος στο πεζοδρόμιο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε επαναλάβει το ίδιο με εργαζόμενους του ΕΣΥ που τον περασμένο Οκτώβριο πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

Νοσηλεύτριες και επικουρικό προσωπικό, οι συμβάσεις των οποίων έχουν λήξει και διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους με πανό και συνθήματα έξω από το υπουργείο Υγείας, στην οδό Αριστοτέλους, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τα αιτήματά τους με τον κ. Γεωργιάδη στο … πεζοδρόμιο.

Ο υπουργός φωτογραφήθηκε μαζί τους και στη συνέχεια έκανε την εξής ανάρτηση στα social media:

«Σήμερα το πρωί με υποδέχθηκαν στο @YpYgGR νοσηλεύτριες και λοιπό επικουρικό προσωπικό που είχαμε αξιοποιήσει κατά την περίοδο του covid. Ασχέτως του εάν δύναμαι να λύσω οριστικά και όπως θα ήθελαν το αίτημα τους για επαναπρόσληψη, οφείλω να αναγνωρίσω ότι προσέφεραν στο ΕΣΥ σε μία δύσκολη στιγμή και ότι σε ένα κάποιο βαθμό δικαίως αισθάνονται αδικημένες. Δεσμεύομαι να κάνω ό,τι μπορώ στα πλαίσια όμως του Νόμου! Πάντα όμως στο γραφείο μου θα είναι καλοδεχούμενες».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις