Πολιτική

Ο Αλέξης Τσίπρας μοίρασε δώρα σε παιδιά προσφύγων στο Χαλάνδρι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δώρα στα παιδιά της Δομής Φιλοξενίας Ανήλικων Προσφύγων του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, στο Χαλάνδρι, μοίρασε ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σύμφωνα με κομματικές πηγές βρέθηκε νωρίς το πρωί στη δομή, συνομίλησε με τα παιδιά, μίλησε μαζί τους για την καθημερινότητά τους στην Ελλάδα, τα προβλήματα και τις τεράστιες δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει από πολύ μικρή ηλικία στη ζωή τους, αλλά και για τα όνειρα και τις προσδοκίες τους για το μέλλον.

Ο κ. Τσίπρας μοίρασε δώρα στα παιδιά και τους ευχήθηκε να εκπληρωθούν όλα τους τα όνειρα.

Παράλληλα είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη λειτουργία της δομής από τους εργαζόμενους και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο Αλέκος Καλύβης: Δούρου και Σακελλαρίδης αποχαιρετούν το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς
«Ο Αλέκος Καλύβης σφράγισε μια εποχή κατά την οποία η ελληνική Αριστερά ριζοσπαστικοποιήθηκε, άνοιξε διαύλους με τα κοινωνικά κινήματα και απέκτησε μεγαλύτερη πολιτική αυτοπεποίθηση»
Αλέκος Καλύβης
Στο Καστελλόριζο το Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την 83η επέτειο απελευθέρωσης του ακριτικού νησιού
Ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής για το ακριτικό νησί - Το πρωί θα παρευρεθεί στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων
Κυριάκος Μητσοτάκης
Σφοδρή επίθεση Παύλου Μαρινάκη σε Αλέξη Τσίπρα: Να ζητήσει συγγνώμη ο «πρωθυπουργός των μουσαμάδων»
«Εγχειρίδιο πολιτικής απάτης» το πρόγραμμα Τσίπρα, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - «Μαζί με τον Γιώργο φεύγει μια διαφορετική εποχή», δήλωσε για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Παύλος Μαρινάκης 20