Πολιτική

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έφτασε τελευταίος στη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο – «Συγγνώμη, ήταν ένα τουριστικό εδώ»

Τελευταίος έφτασε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο Προεδρικό Μέγαρο στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (24.05.2023) για να συμμετέχει στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί έφτασαν λίγο νωρίτερα από τον Δημήτρη Κουτσούμπα για τη σύσκεψη υπό την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Συγκεκριμένα, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ έφτασε δευτερόλεπτα μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και συνοδευόταν από τα μέλη της ΚΕ και βουλευτές του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη και Γιάννη Γκιόκα.

Έφτασε στις 11:00 ακριβώς (ενώ οι υπόλοιποι λίγα λεπτά νωρίτερα) και μπαίνοντας στην αίθουσα της σύσκεψης ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση, λέγοντας «ήταν ένα τουριστικό εδώ», εννοώντας προφανώς τουριστικό λεωφορείο, από αυτά που επιβιβάζουν τουρίστες και περνούν από το κέντρο της Αθήνας για να δουν τα αξιοθέατα. Προφανώς λοιπόν βρέθηκε μπροστά του και δεν κατόρθωσε να φτάσει νωρίτερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: Η Πρωτομαγιά υπενθυμίζει τους αγώνες που θεμελίωσαν τα εργασιακά δικαιώματα
«Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου, η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και η δίκαιη κατανομή των καρπών της ανάπτυξης, αποτελούν κυρίαρχες προτεραιότητες της ΝΔ»
Ο Νίκος Δένδιας
«Μπρα ντε φερ» ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τη μη πλήρωση των θέσεων στην ηγεσία των Ανεξάρτητων Αρχών
«Δε θυμάμαι ξανά να γίνεται συνεδρίαση και να καλύπτονται τα 3/5 και, αντί ο Πρόεδρος της Βουλής, να προχωρήσει στην πλήρωση της θέσης του Προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής, να το βάζει στα πόδια»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης