Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος βάζει την γραβάτα στον Αλέξη Τσίπρα! [vid]

γραβάτα

Αναμφισβήτητα η γραβάτα που φόρεσε ο Αλέξης Τσίπρας στο Ζάππειο έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, ωστόσο πλέον υπάρχει υλικό και από το… backstage!

Ποια ελάφρυνση του χρέους, ποια συμφωνία στο Eurogroup, ποιες περικοπές στις συντάξεις -που έρχονται “πακέτο” με τα συμφωνηθέντα- και ποια… συνεδρίαση Κοινοβουλευτικών Ομάδων; Η γραβάτα του Αλέξη Τσίπρα. Αυτό ήταν το… talk of the town την Παρασκευή, 23.06.2018.

Ο πρωθυπουργός το είχε προαναγγείλει από το μεσημέρι, όταν επισκεπτόμενος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλο, για να τον ενημερώσει για τα αποτελέσματα της συνόδου του Eurogroup, δήλωσε ότι θα φορούσε, πρώτη φορά ως πρωθυπουργός, το… ανδρικό ενδυματολογικό must!

Όπερ και εγένετο, αφού λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ, ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Ζάππειο, για την κοινή συνεδρίαση των ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Φορούσε μια γραβάτα σε βαθύ κόκκινο χρώμα και είχε δίπλα του την Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία δεν… πήρε τα μάτια της από πάνω του!

Στην ομιλία του, οι αναφορές στην γραβάτα ήταν ουκ ολίγες, ενώ όπως θα στοιχημάτιζε κανείς… μέχρι και το σπίτι του, έγινε και το ανάλογο “πάρτυ” στο Twitter!

Κι αν οι εικόνες από το Ζάππειο κάνουν από το απόγευμα τον γύρο του διαδικτύου, υπάρχουν πλέον και νέες! Είναι οι εικόνες από το… πριν. Από τις προετοιμασίες, δηλαδή, στην πρωθυπουργική κατοικία.

Ο Τζανακόπουλος και η γραβάτα του Τσίπρα

Λίγες ώρες αργότερα, λοιπόν, έκανε την εμφάνισή του και το σχετικό story στο Instagram. Στο οποίο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, απεικονίζεται να φορά την περίφημη -πλέον- γραβάτα στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός την παρουσιάζει στην κάμερα, λίγο πριν κατευθυνθούν προς το Αίθριο του Ζαππείου.

Δείτε τις εικόνες

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις