Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

«Ο Καμμένος αντιλαμβάνεται ότι τα ψέματα τελείωσαν»

«Ο Καμμένος αντιλαμβάνεται ότι τα ψέματα τελείωσαν»

Το τελευταίο του χαρτί παίζει ο Πάνος Καμμένος με την διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου λίγο πριν μείνει χωρίς κοινοβουλευτική ομάδα, δεδομένου ότι η επιστημονική επιτροπή της Βουλής γνωμοδότησε ότι για να υπάρξει Κοινοβουλευτική Ομάδα, χρειάζονται 5 βουλευτές που να προέρχονται από το ίδιο κόμμα.

Ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε –σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του- να διαγράψει τον βουλευτή του κόμματος του Θανάση Παπαχριστόπουλο σήμερα το πρωί, πριν δηλαδή  αυτός υπερψηφίσει την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ θέλοντας έτσι να διαμηνύσει στους δεξιούς ψηφοφόρους ότι δεν δίστασε να διαλύσει ακόμα και το κόμμα του προκειμένου να δείξει την αντίθεση του σε αυτή την ιστορία.

Όπως έλεγαν κορυφαίοι κυβερνητικοί παράγοντες ο πρώην υπουργός Άμυνας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά ακόμα και αυτή την κοινοβουλευτική διαδικασία καθώς αντιλαμβάνεται ότι πλέον τα ψέματα τελείωσαν και ο ίδιος αλλά και το κόμμα του χάνουν τα προνόμια της ΚΟ.

Όπως είναι γνωστό ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος έχει πει ότι θα παραδώσει την έδρα του αμέσως μόλις ψηφίσει την κύρωση του πρωτοκόλλου για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ. Με δεδομένο ότι η ψηφοφορία αναμένεται να γίνει σήμερα το μεσημέρι, ο βουλευτής θα έδινε την παραίτηση του νωρίς το απόγευμα.

Παρ όλα αυτά εντελώς αιφνιδιαστικά ο Πάνος Καμμένος του ζήτησε να παραιτηθεί μέχρι σήμερα το πρωί αλλιώς θα τον διαγράψει. Η κίνηση αυτή έχει να κάνει μόνο με τις εντυπώσεις που θα δημιουργηθούν σε κάποιους πολίτες και όχι με την ουσία του θέματος αφού έτσι και αλλιώς οι ΑΝΕΛ από σήμερα δεν υφίστανται ως κοινοβουλευτική ομάδα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις