Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο καβγάς Πρωτούλη και Τζήμερου on camera! [video]

Ο καβγάς Πρωτούλη και Τζήμερου on camera! [video]

Μεγάλη ένταση, χαρακτηρισμοί, ύβρεις και… ένας καφές που εκσφενδονίστηκε στον Θάνο Τζήμερο μονοπώλησαν την συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, την Τετάρτη το βράδυ.

Ο Θάνος Τζήμερος ανέβασε στον λογαριασμό της Δημιουργίας Ξανά το βίντεο με τις στιγμές της έντασης ανάμεσα σε εκείνον και τον Γιάννη Πρωτούλη του ΚΚΕ.

Με αφορμή τη συζήτηση για την παράταση του ωραρίου των καταστημάτων στο Αιγάλεω, ο Θάνος Τζήμερος ξεκίνησε να κατηγορεί από μικροφώνου τον κ. Πρωτούλη ως «σταλινοφασίστα», «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

«Ναζιστή με κοστούμι»

«Χαφιέ και ρουφιάνε», «ναζιστή με κοστούμι», «θα σε κάνω ρεντίκολο, δεν θα ξέρεις πού να κρυφτείς» ακούγεται να λέει ο Γιάννης Πρωτούλης στο βίντεο που ανέβασε ο Θάνος Τζήμερος. Παράλληλα καλεί τον επικεφαλής της Δημιουργίας Ξανά να ανεβάσει το υλικό στο Facebook.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι οι αντιδράσεις του επικεφαλής της Δημιουργίας Ξανά δεν συμπεριλαμβάνονται στο εμφανώς μονταρισμένο οπτικό υλικό.

Κάποια στιγμή, σε έξαλλη κατάσταση ο Γιάννης Πρωτούλης κατευθύνεται προς τον Θάνο Τζήμερο τον οποίο φτύνει. Στο επόμενο πλάνο ο Θάνος Τζήμερος λουσμένος με καφέ ρωτάει συνεργάτη του αν έχει καταγράψει τη σκηνή…

Τον γύρω του διαδικτύου έχει κάνει βίντεο του μεγάλου καβγά μεταξύ του Θάνου Τζήμερου και του Γιάννη Πρωτούλη στο περιφερειακό συμβούλιο.

Δείτε το βίντεο από τον καβγά

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις