Πολιτική

Ο Παύλος Πολάκης «σφάζει με το γάντι» τον Αλέξη Τσίπρα και ποζάρει με φόντο τον Άρη Βελουχιώτη

«Πρέπει να υπάρξει ορατή αριστερή προοδευτική εναλλακτική λύση άμεσα! Όχι σε ορίζοντα πενταετίας» γράφει στην ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με αποδέκτη τον πρώην πρωθυπουργό, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει

Με μια «αιχμηρή» ανάρτησή του στο Facebook σχολίασε ο Παύλος Πολάκης τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ίδρυμά του χθες Τρίτη (10.6.25) και στην οποία έδωσαν το παρών πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, χωρίς να κατονομάζει τον Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζει ότι πρέπει να υπάρξει αριστερή προοδευτική εναλλακτική λύση άμεσα και όχι σε ορίζοντα πενταετίας, όπως προτείνει ο πρώην πρωθυπουργός, ενώ δίνει ραντεβού στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκινάει αύριο Πέμπτη (12.6.25).

«Τον λαό τον καίει να φύγει ο Μητσοτάκης τώρα ή στις επόμενες εκλογές. Το ίδιο και μένα προφανώς! Γι’ αυτό πρέπει να υπάρξει ορατή αριστερή προοδευτική εναλλακτική λύση άμεσα! Όχι σε ορίζοντα πενταετίας. Τα υπόλοιπα στο συνέδριο…», γράφει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

 

Υπενθυμίζεται ότι στη η 2η διεθνή διάσκεψη για τη Δημοκρατία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε την ανάγκη ενός νέου πατριωτισμού απέναντι στην ολιγαρχία και την κλεπτοκρατία.

«Χρειάζεται ένα σχέδιο ανάταξης και ανάπτυξης με ορίζοντα πενταετίας. Χρειάζεται ένα νέο όραμα που θα κινητοποιήσει τον κόσμο της εργασίας και της δημιουργίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Χάφταρ χαρακτήρισε ανεπιθύμητη την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία - Διπλωματική κρίση με τη Λιβύη και συνάντηση Μητσοτάκη με Πλεύρη στο Μαξίμου
Εκτιμάται ότι αυτή η πρωτοφανής κίνηση έγινε επειδή η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία πήγε πρώτα στην Τρίπολη, όπου εδρεύει η κυβέρνηση που έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ
Χαλίφα Χάφταρ 94
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ταχύτερη η απονομή πειθαρχικής δικαιοσύνης στο Δημόσιο»
Σε σύσκεψη για το νομοσχέδιο για την πειθαρχική δικαιοσύνη στο Δημόσιο συμμετείχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Το νομοσχέδιο φέρνει επίσης αυστηροποίηση και εκσυγχρονισμό του νομικού πλαισίου»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 6
Μαρινάκης: Μέγιστο κοινοβουλευτικό ατόπημα από το ΠΑΣΟΚ - Χαριλάου Τρικούπη: «Η κυβέρνηση έκανε τις συνταγματικές διαδικασίες «κουρελόχαρτο»
Η αντιπολίτευση υιοθέτησε την στάση που ακολούθησε στο παρελθόν η Χρυσή Αυγή για τη ψήφο των βουλευτών στα μνημόνια και μετέπειτα η Ελληνική Λύση για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Παύλος Μαρινάκης 5
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα 6 χρόνια διακυβέρνησης: Θα συνεχίσω να παλεύω, δεν αποφεύγω τις ευθύνες
«Ξέρω ότι χρειάζεται να αλλάξουν πολλά ακόμα στην πατρίδα μας. Και γι' αυτό θα συνεχίσω να παλεύω. Παίρνω δύναμη από τις στιγμές που όλοι οι Έλληνες νιώσαμε υπερήφανοι»
Από την ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2019
6