Πολιτική

Ο θερμός χαιρετισμός του Προκόπη Παυλόπουλου με την Ο. Γεροβασίλη

Mετά την ορκωμοσία του Αλέξη Τσίπρα ως νέος πρωθυπουργός της χώρας, το επιτελείο του πρωθυπουργού χαιρέτισε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και ήπιαν όλοι μαζί ένα αναψυκτικό.

Πρώτος χαιρέτισε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Νίκος Παππάς και εν συνεχεία η Όλγα Γεροβασίλη, που όλα δείχνουν πως θα παραμείνει κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η Όλγα Γεροβασίλη έδειξε πως έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αφού έσπευσε να τον φιλήσει και εκείνος έδειξε να το απολαμβάνει.

Μάλιστα, οι δυο τους είχαν και μία σύντομη κουβέντα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης
6