Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Τσακαλώτος και οι… άλλοι – «Μυστική» σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών

Ο Τσακαλώτος και οι… άλλοι – «Μυστική» σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών

Νέα βραδινή σύσκεψη στον έκτο όροφο του υπουργείου Οικονομικών. Και αυτή τη φορά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υποδέχτηκε άλλους υπουργούς της κυβέρνησης, σε μια… σύσκεψη για την οποία κανείς δεν γνώριζε.

Την προηγούμενη φορά, τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε υποδεχτεί στο γραφείο του άλλα στελέχη της κυβέρνησης, πριν από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά, η μυστική συνάντηση έγινε μετά.

Τη νυχτερινή σύσκεψη στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών στον έκτο όροφο του κτιρίου της οδού Νίκης φέρνει στο φως δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα. Όπως γράφει στη στήλη του ο Μικροπολιτικός, το αντικείμενο της σύσκεψης δεν ανακοινώθηκε.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υποδέχτηκε στο γραφείο του την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου καθώς επίσης και οι Τασία Χριστοδουλοπούλου και Θοδωρής Δρίτσας.

Η συνάντηση στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου έρχεται λίγες μέρες μετά την πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη βαριά ήττα στις ευρωεκλογές. Εκεί, αποφασίστηκε να γίνει πιο συστηματική δουλειά στην προσέγγιση των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και «εξουσιοδοτήθηκαν» ο υπουργός Οικονομικών και ο υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης, από την ερχόμενη εβδομάδα, να εκλαϊκευόσουν τα αναπτυξιακά μέτρα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική πολιτική που άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια.

Στη σύσκεψη του περασμένου Φεβρουαρίου, πάλι στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, είχαν συμμετάσχει ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Θεανώ Φωτίου, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Μαντάς, ο βουλευτής και πρώην υπουργός Θοδωρής Δρίτσας και η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις