Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ο Τσακαλώτος τρολάρει Πελώνη από τα παλιά που τον αποκαλούσε «Θεό»

Ο Τσακαλώτος τρολάρει Πελώνη από τα παλιά που τον αποκαλούσε «Θεό»

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ώρες για tweets που είχε κάνει η Αριστοτελία Πελώνη, όταν ήταν ακόμη δημοσιογράφος. Ένα απ’ αυτά αφορούσε και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

«Είναι Θεός ο Τσακαλώτος. Αυτό» είχε γράψει το 2015 η Αριστοτελία Πελώνη. Και το screenshot από το tweet αυτό «έπεσε» στα… χέρια του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

«Υπερβάλλετε…» έγραψε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανεβάζοντας στο Facebook το tweet της Αριστοτελίας Πελώνη. Και προστέθηκε σε εκείνους που βάζουν το hashtag #Πελωνη_σβηνε, που σαρώνει τις τελευταίες ώρες στο twitter.

 

Η ίδια η Αριστοτελία Πελώνη, πάντως, κάθε άλλο παρά διάθεση να σβήσει τα παλιά tweets της έχει. Tweets που δεν ήταν διόλου κολακευτικά για την κυβέρνηση Σαμαρά, δηλαδή την κυβέρνηση του νυν κυβερνώντος κόμματος.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε, την Πέμπτη (15.04.2021) κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, αν θέλει «να σχολιάσετε παλαιότερες αναρτήσεις σας στο Twitter για συγκεκριμένα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που εκπροσωπείτε σήμερα; Τίθεται θέμα παραίτησής σας; Συνεχίζετε να έχετε την ίδια άποψη με όσα γράφατε στο παρελθόν;» η Αριστοτελία Πελώνη απάντησε: «Εγκαλούμαι επειδή έγραφα ως δημοσιογράφος ή επειδή δεν έσβησα τα tweet όπως έκαναν άλλοι; Φτηνή τακτική που χρησιμοποιούν οι τυμβωρύχοι του διαδικτύου».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις