Πολιτική

Ο Τσίπρας “αγκάλιασε” την Επίτροπο που πρόγγιξε η Ζωή!

Μόνο καλά λόγια επεφύλασσε για την επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κορίνα Κρετσού, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ρουμάνα επίτροπος, που πέρασε δύσκολες ώρες στην Ελλάδα, πότε με την παρεξήγηση που προέκυψε με τον βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκο Καραθανασόπουλου και πότε με την επίθεση που δέχτηκε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο πρωθυπουργός, όχι μόνο αστειεύτηκε με την επίτροπο λέγοντας πως “αν αλλάξει ένας τόνος στο όνομά της, μπορεί να πολιτογραφηθεί Ελληνίδα”, αλλά την ευχαρίστησε την ίδια και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την βοήθειά τους “καταφέραμε να φτάσουμε σε μια συμφωνία που μείωσε τις απαιτήσεις για αποζημιώσεις κατά 764 εκατ. ευρώ και ταυτόχρονα με τη στενή συνεργασία και βοήθεια της κ. Κρέτσου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καταφέραμε να βρούμε τη δυνατότητα χρηματοδότησης ώστε να ξεκινήσουν ξανά τα έργα με λιγότερες απαιτήσεις”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδα επιστρέφει στην τακτική της λάσπης»
Από το Παρίσι, ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι καταφεύγει στη συκοφαντία όταν πιέζεται από την ακρίβεια και τα κοινωνικά προβλήματα - Κάλεσμα συνεννόησης στις προοδευτικές δυνάμεις
Ο Αλέξης Τσίπρας 5
Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα από το Παρίσι: Φόρος στο πλουσιότερο 1% και παραγωγική ανασυγκρότηση
Η αλληλεγγύη στις γαλλικές κινητοποιήσεις, η φορολόγηση του πλούτου και η υπεράσπιση των επιλογών του 2015 συνδέονται με την πρόταση του προέδρου της ΕΛ.Α.Σ. για επιστροφή της Αριστεράς στην εξουσία.
Αλέξης Τσίπρας