Πολιτική

Ο Τσίπρας παρομοίασε τον Ηλιόπουλο με πρωταγωνιστή του… Casa de Papel

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την στήριξή του στον υποψήφιο Δήμαρχο Νάσο Ηλιόπουλο και τον παρομοίασε με το "καθηγητή" από την τηλεοπτική σειρά La Casa de Papel.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση του Νάσου Ηλιόπουλου ως υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων παραβρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και φανέρωσε ότι είναι γνώστης της δημοφιλέστατης τηλεοπτικής σειράς La Casa de Papel.

Απευθυνόμενος στον Νάσο Ηλιόπουλο, ο Αλ. Τσίπρας ανέφερε: «Προχτές μίλαγα με έναν φίλο μου Αθηναίο, στην ηλικία μου, που δεν ασχολείται πολύ με την πολιτική, του λέω: ‘Τον Νάσο τον Ηλιόπουλου θα ψηφίσεις ε;’. Μου λέει: ‘Ποιον; Ποιος είν’ αυτός;’. Ανοίγω το κινητό μου, βγάζω τη φάτσα σου. Μου λέει: ‘Δεν τον ξέρω, αλλά κάτι μου θυμίζει, ρε συ αυτός μου θυμίζει τον καθηγητή από το Casa de Papel’. Του λέω: ‘και πού να δεις όταν τινάξει τη μπάνκα στον αέρα, θα είναι ακριβώς ο ίδιος!».

Σε ολιγόλεπτο χαιρετισμό του, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου έχει όλες τις προϋποθέσεις να είναι νικηφόρα και σημείωσε ότι παράλληλα δίνει και τη συμβολική μάχη «να αποδείξουμε ότι η Αθήνα ανήκει στους πολλούς, δεν ανήκει στις ελίτ, στα τζάκια, στις πολιτικές οικογένειες που θεωρούν και την Αθήνα κληρονομικό δικαίωμα». «Η Αθήνα ανήκει στους Αθηναίους και τις Αθηναίες, τις νέες και τους νέους, στους ανθρώπους που έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται και να ζουν με αξιοπρέπεια σε αυτή την πόλη που μπορεί να γίνει ξανά βιώσιμη και φιλική προς την καθημερινότητα των ανθρώπων και ιδιαίτερα εκείνων που ζουν στις λαϊκές γειτονιές, τις υποβαθμισμένες γειτονιές της πόλης. Διότι η Αθήνα δεν είναι μόνο η βιτρίνα, αλλά είναι οι γειτονιές της», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Επαφές Μητσοτάκη, Μακρόν και Χριστοδουλίδη για επανεκκίνηση του GSI
Η είσοδος της γαλλικής Meridiam στο GSI και η πολιτική βούληση Αθήνας, Λευκωσίας και Παρισιού - «Η Ελλάδα θα κάνει όλα τα προβλεπόμενα για την πλήρη και ανεμπόδιστη υλοποίηση», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές
Μακρόν, Χριστοδουλίιδης, Μητσοτάκης
13
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον κορυφαίο κοινωνιολόγο – «Φώτισε τη δομή της ελληνικής κοινωνίας και του κράτους»
Μηνύματα από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία για τον ακαδημαϊκό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών - Οι αναφορές στο έργο, τη δημόσια παρουσία και την πνευματική παρακαταθήκη του
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς
Ο «καθαρός δρόμος» της Δούρου προς τη ΔΕΘ: Το παρασκήνιο της διαγραφής της Κασιμάτη και το τελεσίγραφο στη Γεροβασίλη
Με δέκα βουλευτές πλέον η Κουμουνδούρου, η πρόεδρος της ΚΟ ποντάρει στο «ξεκαθάρισμα» πριν από τη Θεσσαλονίκη και προαναγγέλλει επιστροφές - Το ορόσημο της 24ης Αυγούστου
Γεροβασίλη, Δούρου, Κασιμάτη 22
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μειώνει συνεχώς το δημόσιο χρέος της ταχύτερα από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα
«Με ορίζοντα το 2031, το δημόσιο χρέος θα έχει μειωθεί κάτω από 110%, καθώς από το 2021 μέχρι σήμερα έχει συρρικνωθεί κατά το 1/3» υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης 61