Πολιτική

Ο Τσίπρας θα επισκεφθεί το Άγιο Όρος

Το Άγιο Όρος αναμένεται να επισκεφθεί σύντομα ο Αλέξης Τσίπρας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Άγιο Όρος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη του Σεπτεμβρίου, πριν από τη Σύνοδο Κορυφής στο Ταλίν, στις 29 Σεπτεμβρίου, ή το αργότερο αρχές του Οκτώβρη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το Γραφείο του Πρωθυπουργού έστειλε επιστολή προς την Ιερά Κοινότητα, που θα συνεδριάσει για να δώσει τυπικά την άδεια της επίσκεψης.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε επισκεφθεί ξανά το Άγιο Όρος τον Αύγουστο του 2014. Οι φωτογραφίες της επίεσκεψής του, έκαναν τον γύρο των ΜΜΕ, καθώς επρόκειτο για την δεύτερη φορά που αρχηγός της Αριστεράς επισκεπτόταν το Άγιο Όρος.

Τότε, η επίσκεψη του κ. Τσίπρα διήρκησε τρεις ημέρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης προς Βρυξέλλες: Καμία χώρα δεν είναι ένα απομονωμένο γαλατικό χωριό προστατευμένο από αυτή την καταιγίδα
«Οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης θα είναι διαρκείς και θα εξαντλήσουμε τα δημοσιονομικά περιθώρια αλλά δεν θα υποκύψουμε σε ανεύθυνες εκκλήσεις να τα υπερβούμε»
Μητσοτάκης
76
Κυριάκος Μητσοτάκης στους αγρότες της Λάρισας για το αφορολόγητο πετρέλαιο: Στόχος είναι να ξεκινήσει από 1ης Νοεμβρίου στην αντλία
«Ο διάλογος είναι διαρκής και ξεκινά νωρίς, έχουμε μια διεθνή κρίση που δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει» είπε ο πρωθυπουργός στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγροτών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή του με τους αγρότες
Παύλος Μαρινάκης για Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Είναι απόφαση των ΗΠΑ, δεν έχουμε καμία σχέση – Λάθος η τακτική της αντιπολίτευσης»
Ο Παύλος Μαρινάκης επίσης επανέλαβε τη σημαντική αύξηση του επιδόματος θέρμανσης, με το ανώτατο ποσό να φτάνει έως τα 1.040 ευρώ και, σε περιοχές με αυξημένες ενεργειακές ανάγκες, έως τα 1.560 ευρώ
Παύλος Μαρινάκης