Πολιτική

Ο Τζανακόπουλος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ με… 79%

Ήταν πρόταση του Αλέξη Τσίπρα κι έγινε… πράξη με την ψήφο των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είναι ο νέος γραμματέας του κόμματος.

Με ψήφους 110 υπέρ (από τους 140 που ψήφισαν), 28 λευκά, ένα άκυρο και… 11 απουσίες, η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ έκανε δεκτή την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος διαδέχεται τον Πάνο Σκουρλέτη στη θέση του γραμματέα.

Click4more Τσίπρας: Αν η κυβέρνηση δεν πάρει μέτρα, θα είναι υπεύθυνη για ό,τι ακολουθήσει τον χειμώνα

Ο πρώην, πια, γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ θα διαδεχτεί τον… διάδοχό του στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος.

Είναι η πρώτη από μια σειρά αλλαγών που θα κάνει στο κόμμα ο Αλέξης Τσίπρας, αφού εντός των επόμενων ημερών έρχεται να «ανασχηματισμός» και αλλαγές στους τομεάρχες.

Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331