Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Οικονόμου για ομιλία Τσίπρα: Λάσπη και ύβρεις από έναν «κακό πρωθυπουργό μιας καταστροφικής διακυβέρνησης»

Οικονόμου για ομιλία Τσίπρα: Λάσπη και ύβρεις από έναν «κακό πρωθυπουργό μιας καταστροφικής διακυβέρνησης»

Για έναν «κακό πρωθυπουργό μιας καταστροφικής διακυβέρνησης» έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

«Όλοι γνωρίζουν ότι ο κ. Τσίπρας υπήρξε ένας κακός πρωθυπουργός μιας καταστροφικής διακυβέρνησης, γεμάτης ψέματα και αυταπάτες» σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. «Σήμερα προσπαθεί να καλύψει το κενό πολιτικής με “λάσπη” και ύβρεις. Στην πορεία αυτή θα είναι μόνος του. Δική μας έγνοια είναι η Ελλάδα που αλλάζει, χωρίς να αφήνει κανέναν πίσω», καταλήγει.

Τσίπρας: Να απαλλαγούμε από το «φαύλο καθεστώς Μητσοτάκη»

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του κόμματος, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε επίσης στόχο για νίκη στις επόμενες εκλογές που θα απαλλάξει την κοινωνία από το «φαύλο καθεστώς Μητσοτάκη».

Ο Αλέξης Τσίπρας περιέγραψε το 3ο Συνέδριο ως «συνέδριο τομής αλλά και συνέχειας, που θα επισφραγίσει την νέα αρχή που αποφασίσαμε να κάνουμε όλοι μαζί, αλλά και θα δώσει ώθηση στον κεντρικό πολιτικό μας στόχο για τη διαμόρφωση μιας νέας κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας που θα φέρει τη νέα νίκη απέναντι στη Δεξιά, την πολιτική αλλαγή και την προοδευτική διακυβέρνηση».

Επίσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον αγώνα μέχρι τις εκλογές ως «κρίσιμο» και «ιστορικό». «Να απαλλάξουμε τη χώρα από το καθεστώς της ακραίας κοινωνικής ανισότητας, και της ακραίας φαυλότητας, που φέρει την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη. Και διαθέτει τη στήριξη των ελάχιστων που βλέπουν τη χώρα και τους ανθρώπους της ως υποζύγια της ιδιοτέλειάς τους….Έναν αγώνα απέναντι σ’ αυτούς που μέσα σε 2 χρόνια γύρισαν την Ελλάδα δεκαετίες πίσω», κατέληξε.

Δείτε αναλυτικά:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις