Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Οικονόμου για ομιλία Τσίπρα στην ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ – Όλοι θυμούνται τη δήλωση «ούτε μία στο εκατομμύριο να χάσω από τον Μητσοτάκη»

Οικονόμου για ομιλία Τσίπρα στην ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ – Όλοι θυμούνται τη δήλωση  «ούτε μία στο εκατομμύριο να χάσω από τον Μητσοτάκη»

Νέα απάντηση έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου με αφορμή τη δευτερολογία που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή (23.10.2022). Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «δεν έχει τίποτα να προσφέρει στο μέλλον της Ελλάδας και του λαού μας».

Σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και την εκτίμηση που διατύπωσε για νίκη του κόμματός του στις επερχόμενες εκλογές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου απάντησε, δηλώνοντας ότι «όλοι θυμούνται τη δήλωσή του το 2019: Ούτε μία στο εκατομμύριο να χάσω από τον Μητσοτάκη».

Το σχόλιο του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και εκπροσώπου της κυβέρνησης, Γιάννη Οικονόμου:

«Ο κ. Τσίπρας ασχολείται μονίμως με τον εαυτό του και το παρελθόν, στο οποίο έχει επιλέξει να ζει πολιτικά. Δεν έχει τίποτα να πει για το παρόν, πέρα από αφελείς διαπιστώσεις, και δεν έχει τίποτα να προσφέρει στο μέλλον της Ελλάδας και του λαού μας. Όσον αφορά στο ερώτημα του τι έχει κάνει η Κυβέρνηση, η απάντηση είναι ότι έχει, μεταξύ πολλών άλλων, στηρίξει την κοινωνία με ένα από τα τρία μεγαλύτερα προγράμματα στην Ευρώπη, έχει θωρακίσει τα σύνορα και την ασφάλεια της Ελλάδας από ποικίλες απειλές, έχει επιτύχει τεράστια πρόοδο στην ανάπτυξη , έχει μειώσει την ανεργία και αναμορφώνει το κράτος. Το μέχρι σήμερα έργο μας δεν μας κάνει να επαναπαυόμαστε και να επαιρόμαστε, αλλά μας δίνει δύναμη να προσπαθήσουμε περισσότερο, για να φέρουμε κι άλλα επωφελή αποτελέσματα για τους πολίτες απέναντι στις εισαγόμενες κρίσεις.
ΥΓ: όσον αφορά στα προγνωστικά του κ. Τσίπρα για τις εκλογές τα σχόλια περιττεύουν, άλλωστε όλοι θυμούνται τη δήλωσή του το 2019: «ούτε μια στο εκατομμύριο να χάσω από τον Μητσοτάκη».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις