Πολιτική

Οικονόμου για Τσίπρα: Δεν είναι η πρώτη φορά που διασπείρει ψέμματα από τη βουλή

Απάντηση στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

«Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τσίπρας διασπείρει ψέματα και διαβολές -από βήματος του εθνικού κοινοβουλίου μάλιστα- την ώρα που ο πρωθυπουργός εκπροσωπεί την Ελλάδα σε κομβικής σημασίας συνόδους στο εξωτερικό.

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες απαιτούν, στους κρίσιμους καιρούς που ζούμε, σοβαρότητα και αρραγές εσωτερικό μέτωπο, ώστε να προαχθούν τα εθνικά μας συμφέροντα, και απορρίπτουν κατηγορηματικά την πολιτική μικρότητα του κ. Τσίπρα» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη βουλή.

Χαρακτηρίζει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα παραλήρημα που είναι σε πλήρη διάσταση με τη βούληση και την κρίση των Ελλήνων πολιτών, των εταίρων και των συμμάχων μας που βλέπουν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ότι η διεθνής εκπροσώπηση της χώρας μας από τον πρωθυπουργό και η διπλωματία που ασκεί η πατρίδα μας διασφαλίζουν τα εθνικά μας δίκαια στο ακέραιο και τα προάγουν πολλαπλώς.

«Για αυτό και οι πολίτες εμπιστεύονται τον πρωθυπουργό σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα» υπογραμμίζει και προσθέτει «Η τοξικότητα, τα ψέματα και η μικρότητα δεν θα μας παρασύρουν. Ούτε φυσικά θα μας κάνουν να ξεχάσουμε αυτά που ζούσε η χώρα τέτοιες μέρες πριν από επτά χρόνια. Δεν τα λησμονούμε όχι μόνο για τις τραγικές συνέπειες που είχαν για το λαό μας, αλλά κυρίως διότι οι πρωταγωνιστές του 2015 παραμένουν αμετανόητοι, ίδιοι και απαράλλαχτοι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μάξιμος Χαρακόπουλος στη χειροτονία του νέου αρχιεπισκόπου Σινά: Νέα ελπιδοφόρα εποχή για την ιστορική μονή της Αγίας Αικατερίνης
«Προσδοκούμε, με τη χάρη του Θεού, οι πληγές που άνοιξαν στο πρόσφατο παρελθόν να ιαθούν σύντομα, και η Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Θεοβάδιστο Όρος να συνεχίσει να ακτινοβολεί»
Ο γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, βουλευτής της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος με τον νέο Αρχιεπίσκοπο Σινά, κ. Συμεών / πηγή φωτογραφίας Βουλή των Ελλήνων
Γιώργος Μυλωνάκης: «Είναι αθλιότητες, η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες», η απάντησή του σε δημοσίευμα εφημερίδας
«Μέσα σε ένα μήνα έχω την τιμή να ασχολείται μαζί μου τουλάχιστον σε τρία πρωτοσέλιδα της εφημερίδας του και δεκάδες άρθρα των ιστοσελίδων του», ανέφερε
Ο Γιώργος Μυλωνάκης
Αυστηρή απάντηση Γεραπετρίτη σε Φιντάν για πρόγραμμα SAFE: Όποιος ενοχλείται οφείλει να το αποδεχθεί - Υποδείξεις και μομφές δεν είναι αποδεκτές
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ αναφέρθηκε στο πρόγραμμα SAFE λέγοντας πως «οι αποφάσεις που επηρεάζουν την ασφάλεια της Ευρώπης δεν πρέπει να εξυπηρετούν τα συμφέροντα μόνο μιας χώρας, αλλά να προάγουν τη συνολική ασφάλεια»
Ο Χακάν Φιντάν και ο Γιώργος Γεραπετρίτης 8
Ζωή Κωνσταντοπούλου για την αποχώρηση on air σε χρόνο – ρεκόρ: Θέλησαν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο
«Η δημοσιογραφία και η ενημέρωση έχουν να κάνουν και με το τι ρωτάς και με το τι δεν ρωτάς και με το τι θάβεις κάτω από ανύπαρκτα θέματα», λέει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποχωρεί από την εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στον ΣΚΑΪ
36