Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Οικονόμου για Τσίπρα: Επιδόθηκε σε ακόμα ένα κρεσέντο με επιχειρήματα που αλιεύει από τρολ

Οικονόμου για Τσίπρα: Επιδόθηκε σε ακόμα ένα κρεσέντο με επιχειρήματα που αλιεύει από τρολ

Απάντηση στα όσα είπε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας στην Βουλή κατά την συζήτηση του Κλιματικού Νόμου, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατηγορώντας μεταξύ άλλων τον κ. Τσίπρα ότι ψεύδεται. 

«Λίθοι κα πλίνθοι κα ξύλα κα κέραμος ατάκτως ερριμμένα». Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε προφανή σύγχυση και απόγνωση από τις πολιτικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και τις διεθνείς επιτυχίες της Κυβέρνησης. Για αυτό και σήμερα επιδόθηκε σε ένα ακόμη κρεσέντο, με επιχειρήματα που αλιεύει από τα τρολ του διαδικτύου, αφορισμούς και μπόλικα ψέματα, όπως το συνηθίζει. Οι διεθνείς κρίσεις και τα εθνικά προβλήματα όμως απαιτούν αξιοπιστία και σοβαρότητα, χαρακτηριστικά που δεν διαθέτει ο κ. Τσίπρας», δήλωσε ο κ. Οικονόμου.

Σε υστερόγραφο τονίζει: «ΥΓ.: Επειδή επιμένει σκόπιμα να διαστρεβλώνει και επιμένει να ερμηνεύει τα μέτρα για την αντιμετώπιση των αυξήσεων στην ηλεκτρική ενέργεια με την λογική των Tsipronomics, του ξαναλέμε: αυτό που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και θα υλοποιηθεί στο ακέραιο είναι ότι θα επιστραφεί σε όσους έχουν εισόδημα μέχρι 45.000 ευρώ το 60% της υπερβάλλουσας αύξησης, και έως του ποσού των 600 ευρώ (όχι 600 ευρώ στον καθένα) και θα φορολογηθούν με 90% τα υπερέσοδα των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας, μακράν το υψηλότερο ποσοστό στην Ευρώπη. Δεν ελπίζουμε ότι θα σταματήσει τα ψέματα. Με αυτά πορεύτηκε, με αυτά πορεύεται».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις