Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Οικονόμου για Τσίπρα και Rafale: Δεν άφησε ούτε σήμερα στην άκρη την μικροπρέπεια

Οικονόμου για Τσίπρα και Rafale: Δεν άφησε ούτε σήμερα στην άκρη την μικροπρέπεια

Για μικροπρέπεια σήμερα ημέρα υποδοχής των Rafale, κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Απαντώντας στην ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τα Rafale ο κ. Οικονόμου τονίζει: «Η Κυβέρνηση, σε απόλυτη σύμπνοια με τον ελληνικό λαό, συνεχίζει ανυποχώρητα την προσπάθεια ενίσχυσης της ισχύος της Ελλάδος, σε κάθε επίπεδο. Ελπίζουμε και ευχόμαστε στην επόμενη ιστορική στιγμή για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας να παρευρεθεί έστω και ένας εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ».

Και σημειώνει: «Ο ελληνικός λαός σήμερα αισθάνεται ασφαλέστερος και υπερήφανος. Ο κ. Τσίπρας, αυτή τη μέρα τουλάχιστον, θα μπορούσε να αφήσει στην άκρη τη μικροπρέπεια και την αντιπαράθεση για μια μεγάλη επιτυχία της Πατρίδας. Δεν θα τον ακολουθήσουμε».

Ο κ. Τσίπρας σε ανάρτησή του στο twitter στηλίτευσε το σποτ για τα Rafale που κοινοποίησε ο πρωθυπουργός από τα social media της ΝΔ αναφέροντας: «Κανένα κόμμα ποτέ στη σύγχρονη ιστορία του τόπου δε μετέτρεψε αγορά εξοπλισμών με χρήματα του ελληνικού λαού, που μάλιστα δεν περισσεύουν, σε κομματικό σποτ. Ντροπή και εθνική καπηλεία…»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις