Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Οικονόμου για Τσίπρα: Πότε ακριβώς πρότεινε μέτρα για τη μετάλλαξη Όμικρον

Οικονόμου για Τσίπρα: Πότε ακριβώς πρότεινε μέτρα για τη μετάλλαξη Όμικρον

«Δημαγωγία, υποκρισία και καιροσκοπισμός σε όλο τους το μεγαλείο». Αυτή είναι η κατάληξη της σκληρής ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Γιάννης Οικονόμου στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα.

«Πολύ λίγοι για την κρισιμότητα των στιγμών», είχε επιτεθεί νωρίτερα στην κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με την πορεία της πανδημίας, σημειώνοντας πως είχε ζητήσει την άμεση εφαρμογή μέτρων. Και ο Γιάννης Οικονόμου κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως ουδέποτε έχει προτείνει μέτρα για την υπερμετάδοση της Όμικρον.

«Σε ποια δήλωσή του από την περασμένη Τετάρτη πρότεινε συγκεκριμένα μέτρα σχετικά με την υπερμετάδοση της «Όμικρον», κυρίως σε νέους ανθρώπους, σε χώρους όπως η εστίαση, η διασκέδαση, τα γήπεδα;», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Γιάννης Οικονόμου και κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως δεν έχει «καμία πρόταση, καμία θέση».

Όλη η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου

Ο κ. Τσίπρας, όταν δεν πετροβολεί, είτε αναφέρεται σε πράγματα που έχουν γίνει μήνες τώρα είτε επιδίδεται σε ένα μπαράζ μετρολογίας, με αντιφατικές, αποσπασματικές και ανεφάρμοστες, στη δεδομένη πραγματικότητα, ιδέες. Παρόλα αυτά σήμερα θέλουμε να ρωτήσουμε με απόλυτη σαφήνεια: Σε ποια δήλωσή του από την περασμένη Τετάρτη πρότεινε συγκεκριμένα μέτρα σχετικά με την υπερμετάδοση της «Όμικρον», κυρίως σε νέους ανθρώπους, σε χώρους όπως η εστίαση, η διασκέδαση, τα γήπεδα; Μέτρα που η κυβέρνηση ανακοίνωσε και είναι έτοιμη όποια στιγμή κριθεί σκόπιμο να εφαρμόσει και νωρίτερα προτάσσοντας τη δημόσια υγεία. Καμία πρόταση, καμία θέση. Ούτε μέχρι σήμερα, ούτε και σήμερα. Δημαγωγία, υποκρισία και καιροσκοπισμός σε όλο τους το μεγαλείο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις