Πολιτική

Οικονόμου: Ο Τσίπρας έκανε ντεκόρ τα καμμένα, διαστρέβλωσε την πραγματικότητα και είπε ασύστολα ψέματα

Επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου για όσα είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψή του στην Βόρεια Εύβοια

«Ο κ. Τσίπρας, επισκεπτόμενος την Εύβοια, έκανε το απολύτως αναμενόμενο για εκείνον: διαστρέβλωσε την πραγματικότητα και είπε ασύστολα ψέματα. Έκανε όμως και κάτι χειρότερο, ακόμα και για εκείνον: χρησιμοποίησε την περσινή τραγωδία και τον πόνο των ανθρώπων για να κάνει φθηνή αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση, χωρίς να νοιάζεται ούτε για τους Ευβοείς, ούτε για την Εύβοια, ούτε για την αλήθεια», τονίζει ο κ. Οικονόμου.

Και συνεχίζει: «Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες γνωρίζουν άριστα το τι έχει ήδη γίνει, τι γίνεται και τι θα γίνει έγκαιρα για την πλήρη αποκατάσταση όλων των καταστροφών. Το σχέδιό μας για την Εύβοια εκτελείται με απόλυτη συνέπεια και προσήλωση. Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποίησε την περιοχή ως ντεκόρ για δηλώσεις. Εμείς, αντίθετα, έχουμε δρομολογήσει έργα που όχι μόνο θα επουλώσουν τις πληγές, αλλά θα διαμορφώσουν το αναπτυξιακό αύριο της περιοχής και των κατοίκων».

Η δήλωση κλείνει με ένα υστερόγραφο: ΥΓ: Αν επισκεπτόταν τα αντιπλημμυρικά έργα, λίγα χιλιόμετρα από το σημείο που βρέθηκε, θα μπορούσε, ως μηχανικός, να εκτιμήσει με τα μάτια του τι έργο έχει υλοποιηθεί και συνεχίζει να υλοποιείται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Παύλος Πολάκης μετά την καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση: «Δεν μασάω παλικάρια της φακής – Θα τα πούμε στο Εφετείο»
Ο Παύλος Πολάκης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή μετά από μήνυση του πρώην προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή
Ο Παύλος Πολάκης 11
Κώστας Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών για να λάμψει η αλήθεια – Η δήλωση του πρώην υπουργού
«Ο εφέτης ανακριτής Λάρισας, χωρίς να κάνει κάποια αξιολόγηση ή να διατυπώνει οποιαδήποτε κατηγορία, ζητά από τη Βουλή να εκτιμήσει αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες των διατελεσάντων υπουργών»
Κώστας Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών για να λάμψει η αλήθεια – Η δήλωση του πρώην υπουργού 16
Η Ελλάδα αναλαμβάνει από την Πρωτομαγιά την προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ – Οι 6 προτεραιότητες
Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ, η Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της μηνιαίας προεδρίας της, θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει το ισχυρό διπλωματικό της αποτύπωμα
Οι σημαίες της Ελλάδας και του ΟΗΕ