Πολιτική

Οικονόμου σε Τσίπρα: Προσπαθεί να συκοφαντήσει και να αμαυρώσει τη διεθνή εικόνα της πατρίδας μας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σκληρή απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξη Τσίπρα για την ανάρτηση κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνέκρινε τον Πρωθυπουργό με τον Βίκτορ Όρμπαν.

Στη δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, για την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα αναφέρει τα εξής:

«Ο κ. Τσίπρας ενοχλείται έντονα όταν ο Πρωθυπουργός αποδομεί, με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο, το αφήγημα που έχει υιοθετήσει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα αφήγημα που επιχειρεί, με μονομερή και αβάσιμα στοιχεία, να συκοφαντήσει και να αμαυρώσει τη διεθνή εικόνα της Πατρίδας μας. Ο Πρωθυπουργός έδειξε σε όλους ότι στην Ελλάδα όποιος θέλει μπορεί να γράφει και να λέγει ό,τι θέλει. Όσο για την “Αυγή”, ο μοναδικός που παρά λίγο να διακόψει την κυκλοφορία της ήταν ο ιδιοκτήτης της, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα».

Νωρίτερα, με μια δηκτική ανάρτηση, ο Αλέξης Τσίπρας, είχε αναφέρει ότι «μετά τη σφοδρή επίθεση του Malik Azmani, αντιπρόεδρου του Renew Europe, δηλαδή της Ομάδας του Μακρόν στην Ευρωβουλή, για τη κατάντια της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε κραδαίνοντας την «Αυγή» και τη «Δημοκρατία» στο Ευρωκοινοβούλιο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Οι 231 φάκελοι που χαλούν την κυβερνητική φιέστα για το MedWatch
Η παρουσίαση του νέου συστήματος τεχνητής νοημοσύνης έφερε στο προσκήνιο τα κενά των ελέγχων στις δομές υγείας - Στο στόχαστρο οι αρμόδιες υπηρεσίες, η Εθνική Αρχή Διαφάνειας και οι πολιτικές ευθύνες
Αλέξης Τσίπρας
Συλλυπητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη για τον θάνατο της Μαργαρίτας Παπανδρέου: Άφησε το δικό της αποτύπωμα για την ισότητα των φύλων
«Στη μακρά διαδρομή της, η Μαργαρίτα Παπανδρέου επέλεξε να πορευτεί πάντα με διακριτικότητα και αξιοπρέπεια», σημειώνει ακόμη ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης