Πολιτική

Ομπάμα: Χαλασμός στο Twitter με τα αγγλικά του Τσίπρα! [vid, pics]

Επηρεασμένος από την... αγγλική του προφορά, ο Αλέξης Τσίπρας προκάλεσε αμέτρητα σχόλια στα social media για το πως προφέρει το "ρο" ακόμη και σε... ελληνικές λέξεις!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Είναι η στιγμή που ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δίνει κοινή συνέντευξη Τύπου με τον αμερικανό Πρόεδρο, Μπάρακ Ομπάμα. Τα ζητήματα που θίγονται είναι αν μη τι άλλο σοβαρά.

Από την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, το Κυπριακό, τη Γερμανία, τον Ντόναλντ Τραμπ. Ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που έμειναν στην… προφορά του Αλέξη Τσίπρα!

Η αλήθεια είναι πως ο πρωθυπουργός ακούγεται να προφέρει το “ρο” με μία… αμερικάνικη “πινελιά” κι αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες του Twitter!

Δείτε το βίντεο και μερικές από τις αμέτρητες αναρτήσεις

 

 

 

 

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Οι 10+1 προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος – «Πραγματικές ευκαιρίες στους πολίτες»
Άσκησε κριτική στη κυβέρνηση, τονίζοντας ότι επιχειρεί να παρουσιάσει την πορεία της οικονομίας ως «success story» και επιλέγει συγκρίσεις που τη βολεύουν, φέρνοντας ως παράδειγμα το δημόσιο χρέος
Νίκος Ανδρουλάκης
Ρένα Δούρου: Ούτε βήμα πίσω για την Έλενα Ακρίτα – Μήνυμα στη ΝΔ για την αντιπροεδρία της Βουλής
Η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι η Κουμουνδούρου επιμένει στην υποψηφιότητα της Έλενας Ακρίτα, απαντώντας στις πληροφορίες περί καταψήφισής της από τη ΝΔ
Η Ρένα Δούρου και η Έλενα Ακρίτα 20
Κωνσταντοπούλου για Ακρίτα: «Θα την ψηφίσουμε για αντιπρόεδρο της Βουλής, μπορεί να υπηρετήσει επάξια και σαφώς καλύτερα από άλλους»
«Είναι εξάλλου τραγικό την ημέρα που διαπράττεται άλλη μια γυναικοκτονία, η ΝΔ να επιδιώκει να αφήσει το Προεδρείο της Βουλής χωρίς καμμία γυναίκα…» γράφει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Ζωή Κωνσταντοπούλου 41