Πολιτική

Οργισμένος ο Κώστας Μπακογιάννης για το δημόσιο «ξαλάφρωμα» στην Κυψέλη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν ήταν μόνο το νέο κορονοπάρτι στην Κυψέλη, το βράδυ του Σαββάτου, 17.04.2021, αλλά και η παντελής έλλειψη παιδείας από κάποιους, που έκαναν τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, έξαλλο.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Κώστας Μπακογιάννης δείχνει δυο φωτογραφίες. Η μία, απεικονίζει έναν άνδρα να… πηγαίνει προς νερού του (!) πάνω σε ένα άγαλμα, στην μέση της πλατείας Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.

Η δεύτερη, απεικονίζει τα συνεργεία του Δήμου, που από το πρωί καθάρισαν την πλατεία η οποία θύμιζε… βομβαρδισμένο τοπίο.

Click4more: Lockdown: «Βούλιαξαν» πλατείες το σαββατόβραδο – Προβληματισμός για τα μέτρα

«Μπράβο. Άλλος … λερώνει και η Αθήνα πληρώνει», το σχόλιο του δημάρχου Αθηναίων

Δείτε την ανάρτησή του

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα