Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Οργισμένος ο Σταύρος Θεοδωράκης με τις «πληροφορίες» για ΣΥΡΙΖΑ: «Νέα εποχή fake news…»

Οργισμένος ο Σταύρος Θεοδωράκης με τις «πληροφορίες» για ΣΥΡΙΖΑ: «Νέα εποχή fake news…»

Μια αναφορά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, Δημήτρη Οικονόμου προκάλεσε την οργή του Σταύρου Θεοδωράκη.

Οργισμένη διάψευση του Σταύρου Θεοδωράκη στα περί «μυστικής» συμφωνίας του με τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να βρίσκεται τις επόμενες εκλογές στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Δημήτρης Οικονόμου μιλώντας το πρωί στον αέρα της εκπομπής του «Σήμερα» έκανε λόγο για «πληροφορίες» και «διαρροές» που αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον επικεφαλής του Ποταμιού και τον Πρωθυπουργό ώστε ο Σταύρος Θεοδωράκης να συμπεριληφθεί στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακαριαία διπλή διάψευση

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος που βρισκόταν στο πάνελ έκανε λόγο για ανυπόστατες φήμες που προσβάλλουν τον Σταύρο Θεοδωράκη: «Είμαι σίγουρος ότι θα σας διαψεύσει ο ίδιος και θα μιλήσει για προβοκάτσια» είπε ο ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Αμέσως ακολούθησε και τηλεφωνική παρέμβαση του γραμματέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρη Τσιόδρα, ο οποίος έκανε λόγο για «κακό χιούμορ», ενώ υπογράμμισε ότι το Ποτάμι στις επόμενες εκλογές θα κατέβει μαζί με το Κίνημα Αλλαγής.

Οργισμένος ο Θεοδωράκης

Στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ απάντησε με οργισμένο tweet και ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Νέα εποχή fake news. Ακούς έναν πολιτικό αρχηγό να λέει ότι ο πρώτος στόχος είναι να ηττηθούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και εσύ το μεταφράζεις ότι αυτός ο πολιτικός αρχηγός θα κατέβει βουλευτής Επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ! Έλεος!» έγραψε στο twitter ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Δεν συνομιλώ ποτέ πίσω από κλειστές πόρτες σε βίλες ή γραφεία. Δεν έχω λειτουργήσει ποτέ πίσω από την πλάτη του λαού. Τέσσερα χρόνια τώρα ότι έχω να πω το λέω δημοσίως και όποιον πολιτικό μου αντίπαλο θέλω να δω, τον βλέπω δημοσίως», σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης λίγο αργότερα σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα9.84.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις