Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Ουδέν μεμπτό” – Απάντηση του υπ. Εργασίας για τη νύφη του Αλέξη Τσίπρα

“Ουδέν μεμπτό” – Απάντηση του υπ. Εργασίας για τη νύφη του Αλέξη Τσίπρα

Θέση για δημοσίευμα που έκανε λόγο για “νόμιμο ρουσφέτι” για τη νύφη του πρωθυπουργού πήρε το υπ. Εργασίας.

Το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου για τη νύφη του πρωθυπουργού ανέφερε πως ενώ είναι υπάλληλος του δημοσίου, έχει τοποθετηθεί ως μετακλητή στο υπουργείο Εργασίας και συγκεκριμένα στο γραφείο του υφυπουργού Τάσου Πετρόπουλου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «η νύφη του πρωθυπουργού κατέχει θέση παράλληλης άσκησης καθηκόντων, και στο δημόσιο αλλά και στο γραφείο του Τάσου Πετρόπουλου, ως μετακλητή (και όχι αποσπασμένη) υπάλληλος».

Υπουργείο Εργασίας: Δήθεν ρουσφέτι

Στην απάντησή του, το υπουργείο Εργασίας κατηγορεί την εφημερίδα ότι «επιχείρησε να στραφεί εναντίον εργαζόμενης – υπαλλήλου του ΕΦΚΑ, όχι επειδή απασχολείται νόμιμα και με αυξημένα καθήκοντα στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, αλλά για το όνομα και τη συγγένεια που φέρει!».

Σημειώνει δε ότι «εμφανίζει ως δήθεν “ρουσφέτι” το γεγονός ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος του ΕΦΚΑ, με τις γνώσεις και την εμπειρία της, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για τα θέματα οργάνωσης των Περιφερειακών Ελεγκτικών Κέντρων Ασφάλισης (ΠΕΚΑ).

Παράλληλα, αποσιωπά ότι, διοικητικά και οργανωτικά, η παροχή της υπηρεσίας των δημοσίων υπαλλήλων γίνεται, κατά την πάγια διαδικασία της δημόσιας διοίκησης, με παράλληλη απασχόληση. Ουδέν μεμπτό.

Αποκαλύπτεται  το πραγματικό πρόσωπο μιας «δημοσιογραφίας» που δεν σέβεται τίποτα. Με «ανθρωποφαγική» διάθεση, στοχοποιεί πρόσωπα και οικογένειες για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις