Παρασκευή, 17 Μαΐ
22oC Αθήνα

Π. Σκουρλέτης: Απόφαση του πρωθυπουργού εάν θα παραμείνω στην κυβέρνηση

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

O πρωθυπουργός θα αποφασίσει εάν παραμείνω στην κυβέρνηση δήλωσε αποκλειστικά στο Newsit.gr o ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Πάνος Σκουρλέτης, από το Tάε Κβο Ντο, όπου διεξάγεται το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ερώτηση εάν η ομιλία του στο συνέδριο σηματοδοτεί μια διαφορετική γραμμή από αυτή του κόμματος ο κ. Σκουρλέτης απάντησε πως τις συγκεκριμένες απόψεις τις έχει εκφράσει και δημοσίως πολλές φορές, διαψεύδοντας κατηγορηματικά πως κινείται σε διαφορετικό μήκος κύματος σε σχέση με την πολιτική της κυβέρνησης.
Σε ό,τι αφορά τις διαφωνίες του για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε πως είναι πάγια θέση του δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Η ΔΕΗ δεν πρέπει να πουληθεί και δεν είναι υποχρέωση του τρίτου μνημονίου. Την κληρονομήσαμε από το δεύτερο μνημόνιο». Μάλιστα ο υπουργός δήλωσε στο Newsit.gr πως εκτίμηση δική του είναι πως μπορεί να υπάρξει διαπραγμάτευση για το θέμα της ΔΕΗ.
Σχετικά με τα σενάρια που διακινούνται τις τελευταίες ώρες για το ενδεχόμενο οι «53» να κατεβάσουν δικό τους υποψήφιο για πρόεδρο, τόνισε πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πως διαρρέονται για να δημιουργήσουν κλίμα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε