Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Πάγκαλος: Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ να αυτοκτονήσουμε ομαδικά

Πάγκαλος: Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ να αυτοκτονήσουμε ομαδικά

Ο Θ. Πάγκαλος ξαναχτυπά! Δηλώνει οπαδός του Σαμαρά και προτείνει ομαδική αυτοκτονία στην περίπτωση που βγει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Πολλά και διάφορα σχόλια θα προκαλέσουν τα όσα δήλωσε σε συνένετυξή του ο Θεόδωρος Πάγκαλος στην “Καθημερινή της Κυριακής”.

Ο πρώην υπουργός Θ. Πάγκαλος έπλεξε το εγκώμιο του πρωθυποργού δηλώνοντας μάλιστα οπαδός του και ότι στηρίζει τις επιλογές του, παρά τα όποια λάθη.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε για μία ακόμη φορά εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, προτείνοντας μάλιστα ως μοναδική λύση στην περίπτωση που έρθει πρώτος στις εκλογές την ομαδική αυτοκτονία. Μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά “Μπορεί κανείς σοβαρός άνθρωπος να φανταστεί κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και με στήριξη του κ. Καμμένου; Εν πάση περιπτώσει, όμως, αν το δούμε και αυτό, δεν ξέρω τι άποψη έχετε για την αυτοκτονία, αλλά θα σας πρότεινα να το κάνουμε όλοι μαζί παρέα”.

Από τα πυρά του δε ξέφυγε και η ΔΗΜΑΡ αφού ο Θ. Πάγκαλος ανέφερε χαρακτήρισε τα στελέχη της κομμουνιστές ενώ για το Φώτη Κουβέλης σημείωσε πως απεδείχθη άχρηστος για να παραμείνει η κυβέρνηση στην εξουσία. “Οι άνθρωποι αυτοί είναι κομμουνιστές. Δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη Σοβιετική Ένωση τον κρατισμό και την ψευδαίσθηση ότι ο δημόσιος τομέας μπορεί να προσφέρει μια ιδανική ζωή σε όλους. Δεν μπορούν δηλαδή να χωνέψουν ότι το σύστημα αυτό δοκιμάστηκε, ήταν κόλαση, οδήγησε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε εξορίες και φυλακές, εκατομμύρια έχασαν τη ζωή τους και τελικά επικράτησαν πείνα και τυραννία” σημείωσε. Συνέχισε επίσης λέγοντας “Ο κ. Κουβέλης και τα στελέχη του δεν ήθελαν να απολυθεί κανένας και ποτέ από το Δημόσιο. Αυτό ήταν το κεντρικό τους πρόβλημα και αυτό επιβεβαιώνει αυτό που σας λέω. Με τα τελευταία γεγονότα απεδείχθη ότι ο κ. Κουβέλης ήταν άχρηστος για να παραμείνει η κυβέρνηση στην εξουσία και δεν ήταν καν επαρκής για να προκαλέσει μείζονα πολιτική κρίση. Επέλεξε να οδηγηθεί στο πολιτικό περιθώριο, ίσως τελικά επειδή του αρέσει”.

Όσο για το θεμα της ΕΡΤ, υποστήριξε ότι “όσοι αντέτειναν να μην κλείσει η ΕΡΤ, ενδόμυχα πιστεύουν ότι δεν πρέπει να απολυθεί κανείς από το δημόσιο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάγκαλος: Ο Μανιτάκης δεν είχε κάνει τίποτα στην ζωή του, πως τον κάνεις υπουργό;

Πάγκαλος για Τσίπρα: Άτιμο 15μελές, τι διάνοιες παράγεις!

Πάγκαλος στο Twitter: Σιχαθήκαμε Βενιζέλο και Κουβέλη

Πάγκαλος: Κάφρος και αγράμματος ο Τσίπρας – Πρόεδρος του 5% ο Βενιζέλος!

Άρθρο καταπέλτης στο BBC για τον Πάγκαλο: Τον αποκαλεί Χοντρομπάσταρδο!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε