Πολιτική

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων: Η Φώφη Γεννηματά αγκαλιά με την Μαλού της

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σήμερα, Δευτέρα 04.10.2021, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ζώων και οι αναρτήσεις στα social media για τα κατοικίδια είναι ουκ ολίγες.

Στον… χορό μπήκε και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, η οποία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων ανήρτησε μια φωτογραφία με την Μαλού.

Η ίδια λέει για το σκυλάκι της πως εδώ και οκτώ χρόνια «μας επιστρέφει κάθε μέρα πολλαπλάσια την αγάπη & τη συντροφικότητα που της δίνουμε εδώ και οχτώ χρόνια».

Αναλυτικά αναφέρει η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ στην ανάρτησή της: «Σήμερα γιορτάζουν οι καλύτεροι και πιο πιστοί μας φίλοι. Ανάμεσα σε αυτούς και η Μαλού, που μας επιστρέφει κάθε μέρα πολλαπλάσια την αγάπη & τη συντροφικότητα που της δίνουμε εδώ και οχτώ χρόνια».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Φώφη Γεννηματά για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Φωτογραφίες αρχείου: Intime

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά ΕΛΑΣ για δήλωση Μπίστη: «Είναι επίσημη θέση ότι δεν πρέπει να προχωρήσει το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου;» 
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά διευκρινίσεις από το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, μετά την ανάρτηση για την ηλεκτρική διασύνδεση και τα περί «win win» λύσεις με την Τουρκία
Νίκος Μπίστης
Μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για τα περί τροπολογίας υπέρ Ντίλιαν: «Κατεβαίνετε τα σκαλοπάτια της απελπισίας μετά από κάθε δημοσκόπηση»
Κυβερνητικές πηγές απορρίπτουν τις αιχμές της Χαριλάου Τρικούπη περί τροπολογίας για τον Ταλ Ντίλιαν, κάνοντας λόγο για θέμα που έχει επανειλημμένως διαψευστεί
Μέγαρο Μαξίμου
ΠΑΣΟΚ: «Αληθεύει η μεθόδευση να πέσει στα μαλακά ο Ισραηλινός απόστρατος που εκβιάζει δημόσια τον πρωθυπουργό;»
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση για τις πληροφορίες περί τροπολογίας υπέρ του ιδρυτή της Intellexa, κάνοντας λόγο για «ύστατο σκαλοπάτι παρακμής»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ, Χαριλάου Τρικούπη