Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναγιωτόπουλος: Λέει ψέματα ο Ερντογάν, καμία συνεννόηση για τα Ίμια

Παναγιωτόπουλος: Λέει ψέματα ο Ερντογάν, καμία συνεννόηση για τα Ίμια

Τα όσα (προκλητικά ξανά) είπε χθες (05.02.2020) ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με την ένταση που δεν υπήρξε φέτος στα Ίμια, προκάλεσαν αίσθηση.

Πολλοί ήταν εκείνοι που «είδαν» συνεννόηση ανάμεσα στην Αθήνα και την Άγκυρα. Ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, το διέψευσε κατηγορηματικά, λέγοντας πως ο Ερντογάν λέει ψέματα.

Click4more Καμμένος σε Ερντογάν: “Εμείς θα τιμάμε Ίμια, εσείς θα κάθεστε σαν κότες”!

Δεν υπήρξε καμία συνεννόηση με την Τουρκία, είναι ψέματα όσα υποστηρίζει ο Ερντογάν, τόνισε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (06.02.2020) στον Alpha.

Χθες, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε υποστηρίξει πως φέτος δεν υπήρξε ένταση στα Ίμια γιατί αφού δεν πήγε η Ελλάδα, δεν πήγε ούτε η Τουρκία!

«Φέτος δεν ζήσαμε κρίση στα Ίμια (σ.σ. Καρντάκ τα ανέφερε συνεχώς ο Ερντογάν). Γιατί; Διότι τηρήσαμε μια συγκεκριμένη στάση. Δηλώσαμε πως αν γίνει κάποια κίνηση, όπως στο παρελθόν, τότε θα απαντήσουμε διαφορετικά και θα δείτε πως αν η Ελλάδα δεν κάνει κάτι στα Ίμια δεν θα γίνει και από την πλευρά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Τουρκίας.

«Εμείς εκείνη τη μέρα, όλη την Παρασκευή, τρέχαμε με το θέμα του ερευνητικού (Oruc Reis) και παρακολουθούσαμε αυτό», τόνισε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και συνέχισε: «Άλλωστε, αυτές οι συζητήσεις δεν γίνονται από εμένα. Αν γινόντουσαν θα ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά δεν έγιναν ποτέ».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις