Πολιτική

Πανελλήνιες 2021 – Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα: Δεν είναι αγώνας δίχως αύριο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το μήνυμά του στους υποψηφίους που δίνουν από σήμερα (14.06.2021) τη μεγάλη τους μάχη στις πανελλήνιες εξετάσεις έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ψύχραιμοι, δυνατοί, με πείσμα και θέληση, να δώσετε τον αγώνα των Πανελληνίων που ξεκινά σήμερα. Αλλά να γνωρίζετε ότι δεν είναι αγώνας δίχως αύριο», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στο λογαριασμό του στο instagram.

«Το μέλλον είναι ένας στίβος διαρκείας, με ανοιχτές και κλειστές στροφές, νίκες, ήττες και θριάμβους, που κρίνεται κάθε μέρα. Τις πιο θερμές μου ευχές για καλή επιτυχία, σε εσάς και τις οικογένειές σας που στέκονται δίπλα σας», σημειώνει.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras)

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σδούκου για ομιλία Τσίπρα: Παίρνουν πίσω τη μία εξαγγελία μετά την άλλη και κάνουν κυβιστήσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα
«Εφαρμόζοντας ''Τσιπρικά μαθηματικά'', προσπάθησε να μας πείσει ότι το ετήσιο κόστος των 400 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση 80.000 φοιτητών με 500 ευρώ επί δέκα μήνες δεν πολλαπλασιάζεται επί τέσσερα στην τετραετία»
Αλεξάνδρα Σδούκου 12
Παίρνει πίσω ο τομεάρχης της ΕΛ.ΑΣ Γιώργος Παππάς τα περί καταγραφής ακόμα και κοσμημάτων σε θυρίδες για την φορολόγηση του πλούτου
Σε συνέντευξή του ο Γιώργος Παππάς είχε πει ότι η καταγραφή για το περιουσιολόγιο θα μπορούσε να επεκτείνεται και σε κοσμήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας που βρίσκονται σε τραπεζικές θυρίδες
Παίρνει πίσω ο τομεάρχης της ΕΛ.ΑΣ Γιώργος Παππάς τα περί καταγραφής ακόμα και κοσμημάτων σε θυρίδες για την φορολόγηση του πλούτου 89