Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πάνος Καμμένος: Άκυρο το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ!

Πάνος Καμμένος: Άκυρο το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ!

Δικαιωμένος εμφανίζεται ο Πάνος Καμμένος από τις εξελίξεις στα Σκόπια και τη μεγάλη αποχή από το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Το χαρακτήρισε άκυρο και ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απολογηθεί!

Με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Πάνος Καμμένος εμφανίζεται δικαιωμένος από τη μικρή συμμετοχή στο δημοψήφισμα της ΠΓΔΜ, το οποίο και χαρακτηρίζει άκυρο λόγω της αποχής!

“Όταν μίλησα για αποτυχία του δημοψηφίσματος με λοιδορήσαν τώρα με αυτή τη συμμετοχή βάση του άρθρου 73,74 του Συντάγματος τους είναι άκυρο και το 68% των πολιτών ακύρωσε την συμφωνία”, αναφέρει ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος καλεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη “να απολογηθεί που ήθελε να σταματήσει την ευημερία των Ελλήνων και την κυβέρνηση”.

Δείτε το tweet του Πάνου Καμμένου

Η επιλογή του Πάνου Καμμένου να tweet-αρει για να δηλώσει δικαιωμένος από τις εξελίξεις στα Σκόπια μετά το δημοψήφισμα και τη χαμηλή συμμετοχή μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Όπως και η αναφορά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πληροφορίες ανέφεραν πως στόχος της Νέας Δημοκρατίας ήταν τις επόμενες μέρες μετά το δημοψήφισμα να μπει ο Πάνος Καμμένος στο στόχαστρο της Πειραιώς ως… εύκολος στόχος για να χτυπηθεί η κυβέρνηση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις