Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάνος Καμμένος: Απουσία με… νόημα από το υπουργικό Συμβούλιο! [vid]

Πάνος Καμμένος

Το υπουργικό Συμβούλιο συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας, 02.07.2018, ωστόσο “έγραψε” μια “ηχηρή” απουσία. Κι αυτό διότι ο Πάνος Καμμένος δεν έδωσε το παρών.

«Είναι η πρώτη μας συνεδρίαση μετά την ιστορική απόφαση του Eurogroup της 21ης Ιουνίου που έκλεισε αμετάκλητα τον κύκλο των αξιολογήσεων και των μνημονίων και έδωσε οριστική λύση στο ζήτημα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους» ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στην εισήγησή του στο υπουργικό Συμβούλιο. Ωστόσο ο Πάνος Καμμένος δεν άκουσε… από κοντά την τοποθέτηση του πρωθυπουργού.

Στο γραφείο του αλλά όχι στο υπουργικό ο Πάνος Καμμένος

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπήν Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο E tv, ο υπουργός Άμυνας βρισκόταν από το πρωί στο γραφείο του στην Βουλή.

Click4more: Τσίπρας στο υπουργικό: Η συμφωνία του Eurogroup είναι η αναγνώριση των θυσιών του ελληνικού λαού

Εκεί, είχε πολύωρες συναντήσεις, όμως δεν μπήκε στην συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους υπουργούς.

Το παρασκήνιο, βεβαίως, με αφορμή την συμφωνία των Πρεσπών για τα Σκόπια και την επερχόμενη Σύνοδο του ΝΑΤΟ είναι… πλούσιο. Και ίσως εξηγεί πολλά ως προς το γιατί ο Πάνος Καμμένος απουσίαζε από την σημερινή συνεδρίαση.

Δείτε το βίντεο με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις